Το Κελάρι στο Κερατσίνι είναι μια σύγχρονη ταβέρνα της εποχής διακοσμημένη με κυρίαρχα στοιχεία τη πέτρα και το ξύλο. Διανύει μόλις το πρώτο χρόνο λειτουργίας και είναι βέβαιο πως ήρθε για να μείνει.

 

Η κουζίνα αναφέρεται σε ελληνικές συνταγές με έμφαση στη μοντέρνα πινελιά αυτών καθώς ο σεφ, με διακρίσεις σε διαγωνισμούς γαστρονομίας, φημίζεται για τη διάθεση του να παντρεύει την αγαπημένη παραδοσιακή γεύση με στοιχεία του σήμερα, καταφέρνοντας να απογειώσει την απόλαυση που θα επιθυμούσε ο καθένας μας.

 

Ο εσωτερικός χώρος στο Κελάρι δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος αφού μόλις 60 άτομα μπορούν να εξυπηρετηθούν συγχρόνως, γι’ αυτό και η κράτηση σε μέρες και ώρες αιχμής είναι απαραίτητη πριν. Στην υπέροχη μικρή αυλή του, τις καλοκαιρινές μέρες θα απολαύσετε και τη περατζάδα της γειτονιάς.

 

Μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε πατάτες με κατσικίσιο τυρί, τη χιώτικη σαλάτα με πετιμέζι, μαστέλο και σύκο καθώς και το γεμιστό κεμπάπ με κασέρι… και βέβαια για τους λάτρεις του οίνου αφήστε τους φιλόξενους οικοδεσπότες να σας καθοδηγήσουν στο Κελάρι!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Διεύθυνση: Αχιλλέως 7-9, Κερατσίνι 18 758
Για κρατήσεις τηλεφωνήστε μας στο 210 4005898
E-mail: info@to-kelari.gr

 

http://www.to-kelari.gr/

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol