Η εταιρία EXELIXI CONSTRUCTION & INTERIOR δημιουργήθηκε από τον Σωτήρη Πάτση το 1996. Αργότερα άλλαξε το διακριτικό της τίτλο και σήμερα εμφανίζεται ως “XLIXI CONSTRUCTION & INTERIOR”.

 

Οι δύο δεκαετίες εμπειρίας των στελεχών και η συνεχής εξέλιξη των συνεργατών της XLIXI έχει δημιουργήσει το πλούσιο πελατολόγιο μας το οποίο έχει ως αποτέλεσμα τη μελέτη και πραγματοποίηση ποιοτικών έργων και ειδικών κατασκευών. Έτσι αναδεικνύουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία υλοποιησής τους την οποία κατέχουμε καθώς και το πνεύμα της εκάστοτε εποχής που επιδιώκουμε κάθε φορά να αποδίδουμε με την δημιουργικότητα των μελετών μας. Η ποιότητα των κατασκευών μας μέσα στο χρόνο εκρέει από την αμεσότητα μας στο έργο και την κατανόηση των αναγκών που είναι ξεχωριστές ανά περίπτωση.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας : 

Αλεξανδρίδου 28, Μαρούσι 151 25

Τηλ. 2106106968
Εmail : contact@xlixi.com

http://www.xlixi.com/

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol