Η εταιρεία “PRIMADENT” ΜΑΡΑΓΓΙΔΗΣ Ι. & ΜΕΣΙΤΟΠΟΥΛΟΥ Ε. Ο.Ε., μέσα από την πολυετή εμπειρία των ανθρώπων της και την συνεχή τους έρευνα πάνω στην εξέλιξη των προϊόντων και της τεχνολογίας, παρέχει στον σύγχρονο οδοντίατρο υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων με την σφραγίδα της ποιότητας, εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.

Η συνεργασία της PRIMADENT με εταιρείες όπως :

– LUMALITE
– PULPDENT
– MYDENT
– BY DENTAL
– PRIME DENTAL
– S-DENTI
– MICROBRUSH
– NORDIN
– BIOCOSMETICS LABORATORIES
– WHITER IMAGE
– MEDISTOCK
– OP-D-OP

αλλά και πλήθος άλλων εταιρειών από όλο τον κόσμο, παρέχουν τεράστια ποικιλία επιλογών στον οδοντίατρο, ανάλογα με τις απαιτήσεις της κλινικής του.
Αποτέλεσμα της καθημερινής προσπάθειας μας επιθυμούμε να είναι η άμεση, και συμφέρουσα συνεργασία με τον οδοντίατρο αλλά και η επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει στην κλινική πράξη.
Στόχος μας είναι να τύχουμε της εμπιστοσύνης και προτίμησης του οδοντιάτρου που απευθύνεται στην εταιρεία μας.
Με συνεχή ενημέρωση για προσφορές και ειδικές τιμές, φιλοδοξούμε να βοηθήσουμε τον οδοντίατρο να παρακολουθεί τις εξελίξεις, να δοκιμάζει νέα προϊόντα και τεχνικές, καλύπτοντας τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της κλινικής του.
Στον κατάλογο αυτό παρουσιάζουμε μια ολοκληρωμένη σειρά οδοντιατρικών υλικών και συσκευών που καλύπτουν τις ανάγκες σύγχρονων οδοντιατρείων. Θα χαρούμε να σας δώσουμε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία για ό,τι σας ενδιαφέρει.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Ι.ΜΑΡΑΓΓΙΔΗΣ- ΕΥΑΓ ΜΕΣΙΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε. PRIMADENT
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΟΣ 20 – ΑΛΙΜΟΣ
ΤΗΛ.: 210 9963450 – 210 9934950
FAX: 210 9963531

Email: info@primadent.gr – primaden@otenet.gr

 

http://primadent.gr/


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol