Η Plus Minus είναι μια ομάδα δημιουργικού design με αντικείμενο τη μελέτη, το σχεδιασμό, την επιμέλεια και την παραγωγή καινοτόμων αρχιτεκτονικών έργων (exterior/interior), ολοκληρωμένων υπηρεσιών οπτικής επικοινωνίας (brand strategy) και marketing.

Η αρχιτεκτονική ενθαρρύνει την ελεγχόμενη μεταβολή αλλά και τη διαδραστικότητα μεταξύ κτηρίου και χρήστη καθώς και κτηρίου και περιβάλλοντος. Ο Χώρος γίνεται Τόπος και ο Τόπος είναι ο χώρος, το πεδίο ενσωμάτωσης του ατόμου στην κοινωνία. Ο αφηρημένος χώρος (space) γίνεται «τόπος» (place) όταν επενδυθεί με σημασία και αξίες. Παράλληλα, το design παραλλάσσεται, εξελίσεται και δημιουργεί εμπειρικές συνθήκες. Η βασισμένη στην εμπειρία εξοικείωση με τις φυσικές πορείες, την κοινότητα και την ιστορία του τόπου δημιουργεί την βαθιά αίσθηση του ανήκειν. Ο χώρος, ιδιωτικός ή δημόσιος, αποτελεί καταφύγιο ή επιχειρηματικό πεδίο κατανάλωσης, αποτελεί συλλογικό σημείο επαγγελματικής ή κοινωνικής επαφής, λειτουργεί ως τόπος ή μη-τόπος.

Ενθαρρύνοντας δυναμικές συνεργασίες εντός ενός ευρύτερου πεδίου καλλιτεχνικών ειδικοτήτων επιδιώκουμε αντισυμβατικές εκφάνσεις δημιουργίας και αναπτύσσουμε αυθεντικούς δεσμούς, ανοικτά πεδία δράσης και διαλόγου.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Δαβάκη Πίνδου 29, 185-47 Πειραιάς, Ελλάδα 
Τηλέφωνο: +30 218 218 6969 
E-mail: info@plusminus.gr

http://www.plusminus.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol