H εταιρεία ιδρύθηκε το 1879 στην Κωνσταντινούπολη και συνεχίζει μέχρι σήμερα τις εργασίες της, οι οποίες είναι εμπορία αντιπροσωπίες οίκων εξωτερικού και εργοληπτικές δραστηριότητες σε αμμοβολές-υδροβολές & βαφές.

 

Διαθέτουμε προστατευτικά χρώματα που εφαρμόζονται:

α) με μεγάλη επιτυχία σε επιφάνειες με υψηλό δείκτη καταπόνησης (οξινο περιβάλλον και βεβαρημένης χρήσης) και προστατεύουν την επιφάνεια για να παραταθεί ο χρόνος ζωής τους.

β) για μονώσεις σε προβλήματα υγρασίας

γ) αναγομώσεις (γεμίσματα) σε μαντεμένιες επιφάνειες

δ) antigraffities

 

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

1. Η αξία των χρωμάτων σε ένα έργο είναι περίπου το 20% της αξίας του έργου και το υπόλοιπο 80% είναι οι εργασίες. Η πρόταση μας είναι αντί να δώσετε το 20% για την αξία των χρωμάτων τα οποία θα είναι συμβατικά χωρίς ιδιαίτερα πλεονεκτήματα να διαθέσετε περίπου 5-10% παραπάνω για να πάρετε τα χρώματα μας που είναι υψηλών προδιαγραφών και αποτελεσματικότητας τα οποία θα έχουν διάρκεια ζωής πολύ μεγαλύτερη (4πλάσια) από τα κοινά άλλα χρώματα .
Αυτή η μικρή δαπάνη του 5-10% που θα δώσετε για τα χρώματα μας αν εξετάσετε την διάρκεια ζωής των επιφανειών που θα έχουν προστατευτεί θα δείτε ότι τελικά είναι οικονομικότερο από το να χρησιμοποιήσετε τα άλλα κοινά χρώματα λόγω του ότι δεν θα έχετε να πληρώσετε ξανά το 80% που αφορά τις εργασίες (αμμοβολή καθαρισμός και εφαρμογή των χρωμάτων).

2. Τα χρώματα μας σε αντίθεση με τα ανταγωνιστικά επειδή έχουν πολλά στερεά που σημαίνει ότι μπορούμε να επιτύχουμε μεγαλύτερο πάχος επίστρωσης ανά χέρι βαφής χωρίς τρεξίματα.
Αυτό είναι πάλι άλλο ένα πλεονέκτημα γιατί πάλι γλυτώνουμε από εργατικά που στοιχίζουν για την εφαρμογή.
Δύο στρώσεις με τα δικά μας ενώ με του ανταγωνισμού θα χρειασθούν τρεις ή και τέσσερεις στρώσεις για το ίδιο πάχος ξηρού υμένος.

3. Η εταιρεία μας έχοντας μεγάλη εμπειρία σε θέματα προστασίας επιφανειών προτείνει συστήματα βαφής τα οποία είναι τα πλέον αποτελεσματικά και με την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής καθώς επίσης και με τον οικονομικότερο τρόπο εφαρμογής.

Ένα από τα συστήματα με μεγάλη διάρκεια ζωής είναι το ακόλουθο :
Δύο στρώσεις ειδικού αντισκωριακού από 125 μικρά η στρώση και μία στρώση τελικού στα 60 μικρά με συνολικό πάχος ξηρού υμένος 310 μικρά.
Τα αναφερόμενα αυτά χρώματα έχουν τις εξής ιδιότητες:

Α. Το ειδικό αντισκωριακό είναι χρώμα εποξειδικό και μπορεί να εφαρμοσθεί σε βαμμένες ή σκουριασμένες επιφάνειες και να μας δώσει όλα τα επιθυμητά αποτελέσματα . Έχει 87% στερεά και μόνο 13% διαλύτες.
Β. Το τελικό είναι χρώμα αλιφατικής πολυουρεθάνης το οποίο έχει τα καλύτερα αποτελέσματα χωρίς καμία αλλοίωση στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου , σε αλμυρό ή όξινο περιβάλλον κλπ.

4. Αυτό το σύστημα βαφής έχει χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία σε:

• Δεξαμενές αποθήκευσης υγρών καυσίμων (εξωτερικά)
• Δεξαμενές αποθήκευσης επιτραπέζιων ελαίων (εξωτερικά)
• Τεχνική Νησίδα άντλησης πετρελαίου
• Δεξαμενές αποθήκευσης χημικών (εξωτερικά)
• Μηχανημάτων και εξαρτημάτων σε εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος
• Πλοία (φορτηγά, δεξαμενόπλοια, κλπ)
• Αεροδρόμια (όλες οι μεταλλικές κατασκευές)
• Βαγόνια τραίνων (επιβατικά, φορτηγά, δεξαμενές κλπ)
• Σωληνώσεις (πετρελαιοειδών, χημικών, νερού κλπ)
• Αμαξωμάτων
• Καθώς επίσης και μεγάλο αριθμό εφαρμογών.

5. Άλλος ένας τομέας των προστατευτικών μας χρωμάτων είναι τα οξύμαχα χρώματα.
Διαθέτουμε στην αγορά το μοναδικό χρώμα στο οποίο έχει δοθεί η μεγαλύτερη χρονική εγγύηση (25 χρόνια). Το αναφερόμενο χρώμα ονομάζεται GLASSFLAKE και είναι Αμερικανικής τεχνολογίας . Είναι πολυεστερικής βάσεως και διαθέτει φυλίδια υάλου σε διάφορα μεγέθη (1/8” , 1/32” και 1/64”) . Εχει 100% στερεά και μπορεί να εφαρμοσθεί σε πάχος χωρίς τρεξίματα από 350 έως 750 ! μικρά ανά στρώση. Με αυτό το χρώμα μπορούμε να πετύχουμε ότι πάχος θέλουμε ανάλογα τις ανάγκες μας.
Μία από τις βασικές του εφαρμογές είναι σε μαντεμένια καπάκια ψυγείων τα οποία έχουν καταστραφεί τα διαφράγματα και είναι άχρηστα. Εφαρμόζοντας το GLASSFLAKE στο καπάκι μπορούμε να ξαναχτίσουμε το διάφραγμα του καπακιού και να το κάνουμε καλύτερο από καινούργιο. Το GLASSFLAKE όταν εφαρμοσθεί μπορεί μετά από 5-8 ώρες να το επεξεργασθούμε στον τόρνο ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο και να του δώσουμε οποιαδήποτε μορφή ή σχήμα θέλουμε και σε 24 ώρες είναι έτοιμο για χρήση.
Άλλο ένα βασικό πλεονέκτημα του, είναι ότι έχει και πιστοποιητικά καταλληλότητας για πόσιμο νερό.

Κύρια χρήση έχει σε:
ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ
ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (ΔΕΗ)
ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ΚΛΠ)

6. Διαθέτουμε επίσης χρώματα για βαφή βιομηχανικού δαπέδου βαριάς και σκληρής χρήσης (φορτίου 40 τόνων ) με μόλις 125 μικρά πάχος ξηρού υμένος και με πολύ χαμηλό κόστος.

7. Ειδικά χρώματα για στεγανοποίηση ταρατσών με πρόβλημα υγρασίας.

Βέβαια το μεγαλύτερο βάρος της εταιρείας μας το έχουμε δώσει στο να βρίσκουμε λύση στα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν πάντα με τον οικονομικότερο τρόπο διασφαλίζοντας έτσι τα συμφέροντα του πελάτη μας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΚΕΜΕΛΚΟ Μον. ΕΠΕ
ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ – ΧΗΜΙΚΩΝ – ΧΡΩΜΑΤΩΝ

ΕΡΓΟΛΗΠΤΕΣ ΕΡΓΩΝ ΑΜΜΟΒΟΛΩΝ-ΥΔΡΟΒΟΛΩΝ & ΒΑΦΩΝ
ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 39Α ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Τηλ.: 210 9344653 & 210 9320850

Φαξ : 210 9323368

 

http://chemelco.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol