Η Εταιρεία «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.» (διακριτικός τίτλος ΠΕΡΜΕ HELLAS Α.Ε.) συστήθηκε το 1999 και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσει σημαντικό μερίδιο αγοράς, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στους τομείς της διαχείρισης και ανακύκλωσης αποβλήτων, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στον ευρύ Δημόσιο τομέα.

 

Πιο συγκεκριμένα:

Λειτουργία Κέντρων Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών

Ανάκτηση και εμπορία ανακυκλώσιμων υλικών (γυαλί, χαρτί, πλαστικά, μέταλλα)

Σχεδιασμός και λειτουργία προγραμμάτων ανακύκλωσης στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α) ή στις επιχειρήσεις με εφαρμογή διαδικασιών διαλογής στην πηγή, συλλογής και περαιτέρω επεξεργασίας.

Υπηρεσίες αποκομιδής και μεταφοράς

Μεταφόρτωση και μεταφορά αστικών αποβλήτων με την χρήση μηχανημάτων μεταφόρτωσης, μεγάλων απορριμματοκιβωτίων και οχημάτων μεταφοράς .

Υπηρεσίες διάθεσης αποβλήτων ανάλογα με την φύση τους

Υπηρεσίες διαχείρισης βιομηχανικών & επικίνδυνων αποβλήτων

Συμβουλευτική προστασίας περιβάλλοντος

 

Στοιχεία Επικοινωνίας : 

Μεγαρίδος & Ελ.Βενιζέλου, Ασπρόπυργος (Πρ.Θέση Λούστα)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2102888000
FAX: 2102888153
E-MAIL: info@perme.gr

 

http://www.perme.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol