Όταν κόλλα τότε….. ΖΩΡΖΟΣ. Είναι το σύνθημα που καθιέρωσαν χιλιάδες πελάτες μας με την προτίμησή τους στα προϊόντα μας, γιατί ξέρουν ότι θα βρουν μια μοναδική ποικιλία από κόλλες, στόκους, αντισκωριακά, καθαριστικά, αυτοκόλλητες ταινίες και χρώματα για κάθε κατασκευή, συντήρηση ή επισκευή.
Από το 1968, πρωτοπόροι στον τομέα αυτό, προσφέρουμε στον καταναλωτή τα καλύτερα προϊόντα της διεθνούς αγοράς, έχοντας πλέον την απαραίτητη εμπειρία για να προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις σε οποιοδήποτε επισκευαστικό πρόβλημα. Μέσα από τη συνεχή αναζήτηση για ποιότητα και καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή, έχουμε καταλήξει σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται. Με οδηγίες χρήσης στα ελληνικά και ελκυστικά στάντ προβολής, τα προϊόντα αυτά εγγυώνται σίγουρες πωλήσεις και κέρδη στους καταστηματάρχες που συνεργάζονται μαζί μας. Τα προϊόντα αυτά προέρχονται από εταιρίες καταξιωμένες στο χώρο τους και διεθνώς αναγνωρισμένες από τους ερασιτέχνες μάστορες. Μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον με εξειδικευμένο προσωπικό στα δύο καταστήματα μας (το ένα στο Κέντρο και το άλλο στον Άγιο Δημήτριο), μπορεί ο κάθε μάστορας ερασιτέχνης ή επαγγελματίας να βρει τη λύση για κάθε επισκευαστικό του πρόβλημα.
Εμείς σαν εταιρία θα συνεχίσουμε να αναζητούμε νέες σειρές προϊόντων που θα καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του μέλλοντος.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Για πληροφορίες μπορείτε να μας τηλεφωνείτε στο 210-3224986, 210-3232410, 6977-649407, 210-9764124 ή να μας επισκεφθείτε στα καταστήματα μας στην Αθήνα στην οδό Ανθίμου Γαζή 9, καθημερινές από 8:30 έως 16:30 και Σάββατο 10:30 έως 14:00 ή στον Άγιο Δημήτριο στην οδό Ιερέων Μακροπούλων 24, καθημερινές από 8:30 έως 16:30.

http://www.zorzosae.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol