Η ALPHA LANDSCAPES, τεχνική εταιρεία με έδρα τον Άγιο Δημήτριο Αττικής, δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στη μελέτη και κατασκευή έργων περιβάλλοντος τόσο στον Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό Τομέα, διαθέτοντας εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό (αρχιτέκτονες – μηχανικούς – γεωπόνους – μηχανολόγους – τοπογράφους – συνεργεία) για όλα τα στάδια κατασκευής – διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου.

 

Η ALPHA LANDSCAPES έχοντας σαν βασική αρχή της, την προστασία του περιβάλλοντος επεκτείνει τις δραστηριότητες της αναλαμβάνοντας έργα που έχουν να κάνουν με:

1. Ολοκληρωμένη διαχείριση νερού (επεξεργασία, διανομή πόσιμου νερού, συγκέντρωση επεξεργασία, επαναχρησιμοποίηση, διάθεση υγρών αποβλήτων)

2. Διαχείριση στερεών αποβλήτων (ανακύκλωση, επεξεργασία, ανάκτηση ενέργειας, διάθεση)

3. Ανάπτυξη συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

4. Αναπλάσεις περιοχών και ιστορικών μνημείων

5. Αποκατάσταση ρυπασμένων εδαφών
Στην ALPHA LANDSCAPES επιδιώκουμε την αναβάθμιση του περιβάλλοντος που τόσο πολύ λείπει από τη σύγχρονη κοινωνία. Ένα  περιβάλλον παραγκωνισμένο δε δηλώνει τίποτα άλλο από αδιαφορία και εγκληματική εγκατάλειψη ενός τόσο ζωτικής σημασίας χώρου που μέσα σε αυτό ένας άνθρωπος δεν μπορεί παρά να εξυψωθεί.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΠΕΛΟΠΙΔΑ 54 – ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΗΛ.: 210 97 37 077
FAX: 210 97 38 884

Email: info@alphalandscapes.gr

 

http://www.alphalandscapes.gr/products1.php?lang=1&wh=5&pro=1

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol