Η εταιρεία Fountoulis Fruit, η οποία εδρεύει στην Κεντρική Αγορά Αθηνών στον Αγ.Ι.Ρέντη επί της οδού Δ-56, είναι μια εταιρεία αμιγώς ελληνική και με παράδοση τριών γενεών.

 

Ασχολείται με χονδρικό εμπόριο οπωροκηπευτικών προϊόντων. Κάνει εισαγωγές – εξαγωγές από και προς διάφορων χωρών Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής.

Είναι επίσημος υποστηρικτής στο Chef Club of Greece.

Οι εγκαταστάσεις της είναι σύγχρονες και με ISO 22000.

 

 

Παρέχει οποιοδήποτε οπωροκηπευτικό προϊόν χρειάζεται η σύγχρονη κουζίνα όσο εξειδικευμένο και αν είναι. Η παροχή των προϊόντων γίνεται με δικά της φορτηγά – ψυγεία εντός της Αττικής και με μεταφορικές εταιρείες (ψυγειομεταφορές) σε όλη την υπόλοιπη Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα.

 

 

Η πάντα άριστη ποιότητα των προϊόντων, η αμεσότητα του πελάτη με τους υπεύθυνους και η ταχεία εξυπηρέτηση είναι το σήμα κατατεθέν της εταιρείας Fountoulis Fruit.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΜΟΝ.ΙΚΕ
ΚΑ.Α. Δ 56, ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗΣ, Τ.Κ. 18233, ΑΤΤΙΚΗ
Τηλ./Fax: 210 4838998
E-mail: info@fountoulisfruit.gr

 

http://fountoulisfruit.gr/

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol