Η AUDIO & VISION βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος της e-AVshop (www.e-AVshop.com), το οποίο δημιουργήθηκε για να υλοποιήσει σημαντικούς στόχους προς όφελος όλων των επαγγελματιών.

Αναφερόμαστε στους ακόλουθους άκρως σημαντικούς στόχους:
• Να πλαισιώσει καλύτερα και πληρέστερα την παρουσία της AUDIO & VISION στο διαδίκτυο (www.audiovision.gr), η οποία έχει αναλάβει την αποκλειστική διανομή σημαντικών οίκων κατασκευής ποιοτικού εξοπλισμού ήχου, φωτισμού και εικόνας, κατασκευάζοντας και η ίδια προϊόντα τα οποία δίνουν σημαντικές λύσεις στον τομέα του επαγγελματικού φωτισμού.
• Να προσφέρει την ταχύτερη και ποιοτικότερη ενημέρωση του κοινού, με περισσότερες και εξειδικευμένες κατηγορίες προϊόντων (επαγγελματικός ήχος, επαγγελματικός φωτισμός για studios, θέατρα και χώρους ψυχαγωγίας, συστήματα προβολών, παρελκόμενα τους κ.α.)
• Να παρέχει την απαιτούμενη πληροφορία στους ιδιώτες και επαγγελματίες πελάτες της αναφορικά με τις υπηρεσίες του άρτια στελεχωμένου Τμήματος SERVICE της AUDIO & VISION (www.audiovision-service.com) υποστηρίζοντας αρκετά γνωστά brands του χώρου.
• Να δώσει τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων άμεσα και εύκολα μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος e-AVshop
Φυσικά η AUDIO & VISION προσφέρει σε όλους τους επαγγελματίες ολοκληρωμένες λύσεις με τη γνωστή σε όλους ποιοτική υποστήριξη (μελέτη, προμήθεια εξοπλισμού, εγκατάσταση, ειδικές κατασκευές, εξυπηρέτηση μετά την πώληση κ.α.) σύμφωνα με τις σημερινές, αλλά και τις μελλοντικές απαιτήσεις, προτείνοντας πάντοτε την κατάλληλη λύση με βάση και τον προϋπολογισμό σας.
Με το καλαίσθητο user interface και την ευκολονόητη-πρακτική πλοήγηση του e-AVshop, αλλά και με τη συνεχή προσθήκη νέων προϊόντων και υψηλής τεχνολογίας λύσεων σε συνδυασμό με τις προσεγμένες τιμές του, έχετε στην οθόνη σας ένα ολοκληρωμένο εργαλείο που θα βοηθήσει κάθε στιγμή την υλοποίηση των σχεδίων σας, με τον πιο έξυπνο, γρήγορο και προσιτό τρόπο.
Ελάτε και εσείς, τώρα, σε έναν νέο, έξυπνο και πρακτικό κόσμο εξυπηρέτησης.

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Audio & Vision | e-AVshop
29 MARINOU GEROULANOU & E. LAMPSA – AMPELOKIPI
ATHENS – P.C. 15234
E-MAIL: info@audiovision.gr
Τηλέφωνο:2106919931

Fax:2106930416

http://www.e-avshop.com

https://www.facebook.com/audiovision.gr

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol