Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. – «ΚΑΜΑΡΑ_Κ» ξεκίνησε τη δημιουργική της πορεία το 1975, κατασκευάζοντας κρεβατοκάμαρες και άλλα έπιπλα με οδηγό την ποιότητα και το άριστο design.

Η παραγωγή τους λαμβάνει χώρα στον ιδιόκτητο χώρο της εταιρείας, στην οδό Τριφυλλίας 7, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, ενώ η διάθεση τους γίνεται από το εκθετήριο της, στην οδό Ηλιουπόλεως 46-48, με την επωνυμία «ΕΠΙΠΛΟ_Κ», και σε επιλεγμένα καταστήματα σε ολη την Ελλάδα και Κύπρο.

 

Πρόκειται για έπιπλα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων κατοικιών, σφραγίζοντας τη διακόσμηση της κατοικίας με την εξαιρετική τους ποιότητα και αισθητική, προσδίδοντας στο χώρο το δικό τους ξεχωριστό στυλ.

 

Έπειτα απο 38 χρόνια στο χώρο του επίπλου τη “ΚΑΜΑΡΑ_Κ” έχει αναλάβει η νέα γενιά Γ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ & Π.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε. . Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου συνεχίζει, παρά τις αντίξοες συνθήκες της εποχής τη παραγωγή επίπλων από το έμπειρο προσωπικό μας χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ
Γ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ & Π.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε.
ΠΡΩΗΝ ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.
________________________________________
ΕΚΘΕΣΗ – ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ:
ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΣ 7, ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΗΛ.: 210 9924642
FAX.: 210 9911865

 

http://www.epiplok.gr/

https://www.facebook.com/epiplok

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol