Το Anthologia Humana σας προσκαλεί στον ξεχωριστό κόσμο του, με την ελπίδα να δραπετεύσετε από την καθημερινότητα και να ανακαλύψετε τον εαυτό σας.

Παρέχει στο κοινό του μια ξεχωριστή εμπειρία αγοράς, καθώς δεν αποτελεί απλώς ένα μαγαζί, αλλά μια πρόταση για ένα διαφορετικό τρόπο ζωής.

 

Οι έξυπνες λεπτομέρειες, η προσεκτική επιλογή των προϊόντων από όλο τον κόσμο, η ειλικρίνεια και ο καλός σχεδιασμός δημιουργεί την αίσθηση της ατομικής και προσωπικής ανακάλυψης και δημιουργικότητας.

 

Εμπνεόμαστε από σας αλλά και από την ανάγκη να ανακαλύπτεται διαφορετικούς κόσμους και κουλτούρες.Αγαπάμε τα ταξίδια, τη ζωή και αποκαλούμε τους εαυτούς μας πολίτες αυτού του κόσμου. Έχουμε την ανάγκη να ερχόμαστε όλοι μαζί κοντά, να επικοινωνούμε και να αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη.

Ανακαλύψτε μαζί μας τη διαφορετικότητα και ταυτοχρόνως τον ίδιο σας τον εαυτό.

 

‘’Ζούμε μόνο μια φορά, αλλά αν ζήσουμε σωστά είναι σα να ζήσαμε για πάντα.’’- Mae West

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Anthologia Humana

Ανδρέα Παπανδρέου 41, Xαλάνδρι
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6859171

 

http://www.anthologiahumana.com/

https://www.facebook.com/theanthologiahumana

 


One Response to “Anthologia Humana,ανακαλύψετε τον εαυτό σας!”

Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol