Από το 1936 μέχρι και σήμερα, πιστοί στην παράδοση και στην άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, σχεδιάζοντας το μέλλον, προωθούμε ιδέες και λύσεις για τη δημιουργία ενός ιδανικού χώρου.

Τα παιδικά μου χρόνια χαρακτηρίζονται από τα καλοκαίρια που περνούσα πλάι στον παππού μου, Αντώνη Πάνο. Η μυρωδιά του κομμένου ξύλου, ο ήχος των μηχανών και οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο, στιγμάτισαν τα καλοκαιρινά μου πρωινά. Αυτό ήταν το κίνητρο για να συνεχίσω και να εξελίξω την επιχείρηση που ξεκίνησε με τόσο κόπο και μεράκι ο προπάππους μου.

 

Σήμερα, λαμβάνοντας τα ηνία η τέταρτη γενιά κατασκευαστών, σας παρουσιάζει στους εκθεσιακούς χώρους της Λένορμαν και της Λεωφόρου Μεσογείων, ό,τι πιο σύγχρονο και ποιοτικά ελεγμένο υπάρχει στο χώρο του ελληνικού επίπλου. Με γνώμονα την ιστορία μας, χτίζουμε γερές βάσεις για το μέλλον, την εγγύηση των προϊόντων μας και την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

 

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε τους χώρους μας για να μελετήσουμε, να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε μαζί τα έπιπλα που έχετε ονειρευτεί!

 

Με εκτίμηση,
Αντώνιος Πάνος

 

Στοιχεία Επικοινωνίας : 

Αθήνα

Έδρα: Λένορμαν 83 (stock house)

Tηλέφωνο/Fax: 2130054060

Κινητό: 6980138296

e-mail: info@panosoikia.gr

 
Αγία Παρασκευή

Υποκατάστημα: Λεωφόρος Μεσογείων 405 (show room)

Tηλέφωνο/Fax: 2130307954-6

Κινητό: 6980138296

e-mail: info@panosoikia.gr

https://www.facebook.com/panosoikia

http://www.panosoikia.gr/

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol