Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, με μεγάλη πείρα και τεχνογνωσία στον χώρο της κατασκευής κουζινών, ντουλαπών, επίπλων και λοιπών ξύλινων κατασκευών.

Έχουμε την δυνατότητα, και μπορούμε να φέρουμε εις πέρας, κάθε έργο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ακριβείς απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη (ακόμα και σε περιπτώσεις χονδρικής παραγγελίας).

Διαθέτουμε ανταγωνιστικές τιμές και υποδομή για ταχεία εκπλήρωση των παραγγελιών.

 

Οι κατασκευές μας είναι μελετημένα για όλους τους χώρους του σπιτιού σε οποιοδήποτε διαστάσεις , υλικά , σχέδια και χρώματα που επιθυμεί ο πελάτης.

Ειδικές κατασκευές αναλαμβάνονται και σε καταστήματα και γραφεία όπως βιτρίνες <Α> ποιότητας, συρόμενες, τζαμένιες, αλλεπάλληλα μηχανισμούς , γραφεία , βιβλιοθήκες κτλ.

 

Έχουμε τους καλύτερους μηχανισμούς της Ιταλίας με ολοκληρωμένα συστήματα soft close για της ανάγκες σας .

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Στρατηγού Παπάγου 44, Χαϊδάρι.

Τηλ.: 210 5320469

Κιν.: 6974 083308

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol