Η Ευσταθόπουλος ΑΕ δερματίνων ειδών με διακριτικό τίτλο “Epsilon” ιδρύθηκε το 1990 με στόχο το σχεδιασμό και την παραγωγή δερμάτινης και PVC γυναικείας τσάντας καθώς και αξεσουάρ.

 

Το 1998 η εταιρεία Ευσταθόπουλος δημιούργησε το brand name Donna και ύστερα από 21 χρόνια συνεχούς δημιουργικής λειτουργίας αποτελεί υπόδειγμα στην Ελληνική αγορά. Οι τσάντες Epsilon και Donna σχεδιάζονται και δημιουργούνται στην παραγωγική μονάδα της εταιρείας.

 

Σήμερα η εταιρεία έχοντας αυξήσει την γκάμα των προϊόντων της, είδη ταξιδίου, γυναικείο υπόδημα, πορτοφόλι, αμπιγιέ, ζώνη, σκοπεύει τα brand names Epsilon και Donna να βρίσκονται πάντα πρώτα στις προτιμήσεις των καταναλωτών με συνέπεια και σεβασμό.

Η επιτυχία είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από την ανάπτυξη της EFSTATHOPOULOS S.A.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Epsilon Bags

Καταστήματα:

Φιλολάου 135 Παγκράτι

Τηλ. 210-7018754

Λ.Ειρήνηs 11 Ηλιούπολη
Τηλ. 210-9947350

OUTLET Αριστοτέλους 32 & Κυμοθόης Δάφνη
Τηλ. 210-9712620

http://www.epsilonbags.gr/

https://www.facebook.com/epsilonbags

https://twitter.com/EpsilonBags

http://www.pinterest.com/epsilonbags/

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol