Το Galla είναι ένα ζεστό & φιλόξενο καφέ-μπαρ στο κέντρο της Αθήνας, σε κοντινή απόσταση από το Divani Caravel και το Athens Hilton, στην είσοδο προς Καισαριανή.

Το Galla Cafe-Bar είναι χωρισμένο σε δύο επίπεδα. Ο πρώτος όροφος είναι ο χώρος του μπαρ και στο ισόγειο ο χώρος του καφέ, εξοπλισμένος με μοντέρνα έπιπλα και μεγάλες LCD τηλεοράσεις για αθλητικά γεγονότα.

Όμορφη Ελληνική και ξένη μουσική συνοδεύει πάντα τον πελάτη όταν απολαμβάνει τον καφέ και σνακ κατά τη διάρκεια της μέρας αλλά και το ποτό του κατά τις νυκτερινές ώρες.

 

Το Galla Cafe-Bar βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην είσοδο του δρόμου Καισαριανής.

Είναι εύκολα προσβάσιμο περίπου 10 λεπτά με με ταξί από το Σύνταγμα.

Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι ο Ευαγγελισμός, ο οποίος βρίσκεται σε μικρή απόσταση 15 περίπου λεπτών με τα πόδια.

Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 23 & Φιλολάου – Καισαριανή, Αθήνα

 

http://www.galla.gr/

https://www.facebook.com/GallaCafeBar

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol