Η εταιρεία ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε από τον Δημήτριο Ηλία το 1970.
Τα πρώτα προϊόντα της ήταν το χαρτί περιτυλίγματος και το λευκό κουτί ζαχαροπλαστείου.
Επεκτείνοντας όμως τις δραστηριότητές της, προχώρησε στον σχεδιασμό και την παραγωγή προηγμένων τεχνολογικά και αισθητικά προϊόντων.
Ακόμα, ήρθε κοντά στον πελάτη, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και εάν βρίσκεται μέσω εμπόρων και εκθέσεων του κλάδου μας.

Με την πάροδο του χρόνου, νέο αίμα προστέθηκε στην διοίκηση της εταιρείας.
Ο Κωνσταντίνος και η Κωνσταντίνα Ηλία, συνεχιστές του έργου του πατέρα τους, αξιοποιώντας την πολυετή πείρα του, καθώς επίσης και την πλατιά γνώση του αντικειμένου που απέκτησαν κοντά του, έδωσαν νέα πνοή στην εταιρεία.

 

Σήμερα η κυτιοποιία ΗΛΙΟΣ είναι μια εταιρεία που βρίσκεται δίπλα σας 41 χρόνια συνέχεια.
Όλα αυτά τα χρόνια διαμόρφωσε μια εταιρική φιλοσοφία που στηρίζεται στην αξιοπιστία, την ποιότητα, και τον σεβασμό προς τον πελάτη αλλά και στο ότι η σχέση μαζί του δεν τελειώνει με την αγορά του προϊόντος, αλλά απ’ αυτό ακριβώς το σημείο αρχίζει.
Διαμέσου του χρόνου, οι απαιτήσεις της αγοράς αυξήθηκαν, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την ταχύτητα. Η ΗΛΙΟΣ, ανταποκρινόμενη σ’ αυτές, προχώρησε και εγκαταστάθηκε σε νέες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις, με σύγχρονο εξοπλισμό και ένα πλήρες δημιουργικό τμήμα. Το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό και το μεράκι του για ένα τέλειο αποτέλεσμα,
έφεραν την ΗΛΙΟΣ στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των πελατών της.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΗΛΙΟΣ ΕΠΕ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ – ΚΥΤΙΟΠΟΙΪΑ

Λούβαρη 18 & Λεονάρδου 6, 12132 Περιστέρι Αττική

Τηλ. 210 5735778, 210 5766435, 210 5772332

Fax: 210 5734641

Email: info@iliospack.gr

http://www.iliospack.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol