Η ΕΥΒΙΟΤΙΚΗ ιδρύθηκε το 2006 από έμπειρα στελέχη του χώρου της υγείας και της διατροφής, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά διατροφικά-διαγνωστικά προϊόντα.

 

Μετά από έρευνες, η εταιρεία επεκτάθηκε στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής, των φυτικών καλλυντικών και των βιολογικών τροφίμων, με βασικό κριτήριο αυτά να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

 

Στόχος της εταιρείας είναι η διάθεση προϊόντων που πληρούν αποδεδειγμένα τις υψηλότερες προδιαγραφές σε συνδυασμό με την ορθή ενημέρωση των ενδιαφερόμενων.

 

Το προσωπικό της εταιρείας είναι διαθέσιμο να λύσει τις όποιες απορίες και να δώσει επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και την εξυπηρέτηση.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Ευβιοτική Μον. Επε
Θεσσαλονίκης 31, Κηφισιά
Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 17:30

Tηλέφωνο: 2155404522

 

http://www.eubiotiki.gr/

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol