Το 89,86% σε σύνολο 23.098 επιχειρήσεων χρησιμοποίησε ηλεκτονικό υπολογιστή σύμφωνα με την έρευνα της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.

 

Το εν λόγω ποσοστό προκύπτει βάσει της έρευνας της ΕΛΣΤΑΤ, για την χρήση τεχνολογιών πληροφόρησης επικοινωνίας και ηλεκτρονικού εμπορίου στις επιχειρήσεις, για το 2014. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, σε σύνολο 23.098 επιχειρήσεων, οι 20.756 επιχειρήσεις χρησιμοποίησαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Στους Η/Υ συμπεριλαμβάνονται οι προσωπικοί και φορητοί υπολογιστές, συσκευές μικρού μεγέθους (PDA) και smartphones.

 

Από τις 20.756 επιχειρήσεις που χρησιμοποίησαν Η/Υ, οι 20.578 επιχειρήσεις είχαν πρόσβαση στο διαδίκτυο, ποσοστό 89,09% σε σχέση με το σύνολο των επιχειρήσεων.

 

Επίσης, από αυτές, οι 14.287 είχαν δικό τους διαδικτυακό τόπο, ποσοστό 61,85% σε σχέση με το σύνολο των επιχειρήσεων.

 

Να σημειωθεί ότι η έρευνα διενεργήθηκε σε τελικό δείγμα 3.295 επιχειρήσεων με απασχόληση δέκα ατόμων και άνω.

 

Πηγή: www.ependyseis360.gr


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol