Ο φωτισμός ενός χώρου ολοκληρώνει ένα επιτυχημένο διακοσμητικό αποτέλεσμα σε ένα σπίτι. Το τεχνητό φως τονίζει τους χώρους που μας περιβάλλουν και μας βοηθά να αντιληφθούμε καλύτερα τα χρώματα, τα υλικά και τα διακοσμητικά που επιλέξαμε να υπάρχουν σε αυτόν.

Ο φωτισμός που θα χρησιμοποιήσετε στο σαλόνι σας καθορίζεται από το είδος των δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα εκεί. Για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα στο σαλόνι συνδυάστε κρεμαστά και επιτραπέζια φωτιστικά με διαφορετικά αμπαζούρ, φωτιστικά δαπέδου αλλά και απλίκες τοίχων. Και για να είναι ο φωτισμός ακόμη πιο ατμοσφαιρικός χρησιμοποιήστε στα επιτραπέζια φωτιστικά διάφανους αντί για λευκούς λαμπτήρες .

Η καλή διάθεση είναι τα πάντα και έτσι καλό είναι, ανάλογα με την περίσταση, να αλλάζετε και τον φωτισμό του κάθε χώρου σας. Αν, για παράδειγμα, θέλετε να χαλαρώσετε στο καθιστικό σας καλό είναι να βάλετε μία λάμπα 60 watt . Αν, από την άλλη μεριά, επιθυμείτε να διαβάσετε ή να κάνετε κάποια δουλειά γραφείου, μία λάμπα 75-100 watt είναι ότι πρέπει. Θα πρέπει να δημιουργήσετε γωνίες μέσα στο σπίτι σας με διαφορετικό φωτισμό. Βάλτε στο γραφείο σας ένα πιο έντονο φως που θα σας επιτρέπει να δουλεύετε και να διαβάζετε και στο υπόλοιπο σαλόνι σας χαλαρό φωτισμό για να απολαμβάνετε τις ταινίες σας και την παρέα των φίλων σας με όμορφη διάθεση.

Οι πίνακες ζωγραφικής μπορούν να φωτιστούν με ειδικά φωτιστικά αλογόνου τα οποία θα φωτίζουν με έντονο, λευκό φως το καλλιτέχνημα και ταυτόχρονα δεν θα καταναλώνουν πολλή ενέργεια.
Μεγάλα καλλωπιστικά φυτά μπορούν να τονιστούν τοποθετώντας προβολείς δαπέδου πίσω από αυτά ώστε να διαγράφεται η σιλουέτα τους και παράλληλα να δώσουν ενδιαφέρον φωτίζοντας μια μουντή γωνία του σπιτιού.

Πρέπει λοιπόν να υπάρχουν και άλλες δυνατότητες φωτισμού, που θα επιτευχθούν με πρόσθετα φωτιστικά
αμπαζούρ, σποτ, απλίκες που δημιουργούν δια­κοσμητικές φωτοσκιάσεις στους τοίχους, ή κρυφό φωτισμό για «ατμόσφαιρα».

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Αθήνα

Έδρα: Λένορμαν 83 (stock house)

Κινητό: 6980138296

e-mail: info@panosoikia.gr

Αγία Παρασκευή

Υποκατάστημα: Λεωφόρος Μεσογείων 405 (show room)

Tηλέφωνο/Fax: 2130307954-6

Κινητό: 6980138296

e-mail: info@panosoikia.gr

http://www.panosoikia.gr/

https://www.facebook.com/panosoikia/?fref=ts

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol