Το σαλόνι είναι ο πιο δημοφιλής χώρος ενός σπιτιού για τους φιλοξενούμενους, αλλά και για την οικογένεια μετά από μια αρκετά κουραστική ημέρα.
Και πως μπορείτε να κάνετε μια ξεχωριστή διακόσμηση με τις ιδέες που σας προτείνουμε και επιλέξτε με βάση το προσωπικό σας στυλ!
Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι να δημιουργήσεις έναν χώρο όπου όλοι θα αισθάνονται χαλαροί, αλλά θα θαυμάζουν και την ξεχωριστή του αισθητική.Φυσικά η ατμόσφαιρα στο σαλόνι σας θα πρέπει να είναι άκρως φιλική και σε καμία περίπτωση ψυχρή.Τα έντονα χρώματα είναι εκείνα που θα δώσουν ζωντάνια στον χώρο σας, συνδυασμένα βέβαια και με κάποια άλλα πιο ουδέτερα ώστε να έχετε μια πιο ισορροπημένη εικόνα.
Αν ο χώρος σας είναι σχετικά μικρός καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε φωτεινά χρώματα, ή και κάποιο λίγο πιο σκούρο στο βάθος, ώστε να φαίνεται το σαλόνι σας πιο μεγάλο.Μια πολύ καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε μεγάλες αντιθέσεις χρωμάτων και σχετικά λίγα και εντυπωσιακά έπιπλα.
Από την άλλη πλευρά αν ο χώρος σας είναι αρκετά μεγάλος, φροντίστε να αποφύγετε τις υπερβολές με τα χρώματα και τα σχέδια και ακολουθήστε ένα στυλ και μόνο, κατά προτίμηση μίνιμαλ.Αν όμως δεν θέλετε να δώσετε μεγάλη έμφαση στα έπιπλα σας και προτιμάτε το πιο απλό στυλ, μπορείτε να επιλέξετε ένα μεγάλο και εντυπωσιακό φωτιστικό για να διακοσμεί το σαλόνι σας.
Εάν υπάρχει τζάκι θα πρέπει να φροντίσετε να είναι στο ίδιο χρώμα με τον τοίχο σας ή έστω έναν με δύο τόνους πιο σκούρο, ώστε να μην δείχνει αποκομμένο από το δωμάτιο.
Τέλος θα προτείναμε να κυριαρχεί το λευκό χρώμα στους τοίχους, ώστε να χρησιμοποιήσετε και κάποια διακοσμητικά στοιχεία και έπιπλα σε καφέ και μαύρο χρώμα και να δείχνει ακόμη πιο αριστοκρατικό το αποτέλεσμα σας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Αθήνα

Έδρα: Λένορμαν 83 (stock house)

Κινητό: 6980138296

e-mail: info@panosoikia.gr

 
Αγία Παρασκευή

Υποκατάστημα: Λεωφόρος Μεσογείων 405 (show room)

Tηλέφωνο/Fax: 2130307954-6

Κινητό: 6980138296

e-mail: info@panosoikia.gr

http://www.panosoikia.gr/

https://www.facebook.com/panosoikia/?fref=ts

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol