Το να ζεις σε μικρό σπίτι μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές: δεν υπάρχει αρκετός αποθηκευτικός χώρος και μοιάζουν όλα κάπως στριμωγμένα. Υπάρχουν, όμως, αποτελεσματικοί τρόποι για να εκμεταλλευτείς στο maximum ένα λιλιπούτειο σπίτι κάνοντάς το να φαίνεται μεγαλύτερο απ’ ότι είναι.

Ο μικρός χώρος στα διαφημιστικά σποτ δεν είναι ασφυκτικά γεμάτος βάζα, μαξιλάρια, κηροπήγια και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα, και ούτε έχει τόσα πολλά έπιπλα. Το σπίτι θα πρέπει να διατηρείται ανοιχτό κι ανάλαφρο ώστε να μην νιώθεις περιορισμένη.
Αν το μικρό σπίτι έχει και μικρή κρεβατοκάμαρά που διαθέτει ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο, διάλεξε ένα ψηλό κρεβάτι ώστε να χρησιμοποιήσεις τον χώρο από κάτω του. Μπορείς να βάλεις κουτιά αποθήκευσης ή να αγοράσεις ένα κρεβάτι με συρτάρια.

Σε ένα μικρό σπίτι συνήθως δεν υπάρχουν πολλά ξεχωριστά δωμάτια. Αν δεν έχεις χώρο για ξεχωριστή κουζίνα, καθιστικό και τραπεζαρία, ένωσε τα σε ένα ενιαίο πολυχρηστικό δωμάτιο που επιτρέπει την διασκέδαση, τη χαλάρωση και το φαγητό χωρίς ν’ ανησυχείς ότι πρέπει να έχεις ένα δωμάτιο για κάθε σκοπό.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Αθήνα

Έδρα: Λένορμαν 83 (stock house)

Κινητό: 6980138296

e-mail: info@panosoikia.gr

Αγία Παρασκευή

Υποκατάστημα: Λεωφόρος Μεσογείων 405 (show room)

Tηλέφωνο/Fax: 2130307954-6

Κινητό: 6980138296

https://www.facebook.com/panosoikia/?fref=ts

http://www.panosoikia.gr/

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol