Η διαρρύθμιση των σύγχρονων διαμερισμάτων είναι τέτοια, ώστε οι κρεβατοκάμαρες έχουν μικρύνει αρκετά σε σχέση με τα παλιά σπίτια.
Η πρόκληση στη διακόσμηση μίας κρεβατοκάμαρας σε ένα μικρό δωμάτιο, είναι καταφέρει κανείς να αξιοποιήσει κάθε τετραγωνικό εκατοστό του χώρου, δημιουργώντας έναν ευχάριστο χώρο που φαίνεται φωτεινός και άνετος, παρά την περιορισμένη έκτασή του.
Μην παραγεμίζετε το δωμάτιο με πολλά έπιπλα. Είναι σημαντικό να υπάρχει ελεύθερος χώρος στο πάτωμα. Αν δεν μπορείτε να διακρίνετε εύκολα το περίγραμμα του κρεβατιού σας κοιτώντας το χώρο, μάλλον το έχετε παρακάνει και χρειάζεται να ελευθερώσετε το χώρο για να κυκλοφορείτε πιο άνετα.
Μην επιλέγετε ογκώδη κρεβάτια ή κρεβάτια με ψηλά κεφαλάρια. Όσο πιο χαμηλό είναι το κεφαλάρι, τόσο περισσότερος χώρος υπάρχει κάθετα πάνω από το κρεβάτι, βοηθώντας το χώρο να μοιάζει μεγαλύτερος.
Χρησιμοποιήστε τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι ως focal point- δίνοντας έμφαση με χρώμα, τοποθετώντας μία ταπετσαρία ή κάποιο άλλο εντυπωσιακό διακοσμητικό στοιχείο.Αποφύγετε τις βαριές κουρτίνες που απομονώνουν το φως και καταλαμβάνουν όγκο όταν είναι κλειστές.
Η καλύτερη επιλογή είναι τα πιο διάφανα υφάσματα, ή ακόμα και οι περσίδες.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Αθήνα

Έδρα: Λένορμαν 83 (stock house)

Κινητό: 6980138296

e-mail: info@panosoikia.gr

Αγία Παρασκευή

Υποκατάστημα: Λεωφόρος Μεσογείων 405 (show room)

Tηλέφωνο/Fax: 2130307954-6

Κινητό: 6980138296

https://www.facebook.com/panosoikia/?fref=ts

http://www.panosoikia.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol