Η κρεβατοκάμαρα είναι ο χώρος όπου περνάτε περίπου το ένα τρίτο της ζωής σας. Φυσικά το μεγαλύτερο μέρος αυτού του χρόνου κοιμάστε, αλλά προκειμένου να γίνει καλύτερη η ξεκούραση σας σε αυτό το δωμάτιο, αυτό θα πρέπει να είναι άνετο, όμορφο και χαλαρωτικό.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διακοσμήσετε μια κρεβατοκάμαρα.
Το σύγχρονο στυλ είναι ίσως το πιο δημοφιλές στις μέρες μας, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρά σας σε αυτό το ύφος.
Διαμορφώνοντας έξυπνα το χώρο πίσω από το κρεβάτι σας μπορείτε να μεταμορφώσετε εντελώς την εμφάνιση και την αισθητική της κρεβατοκάμαρας σας.
Χρησιμοποιήστε βιβλία , καθρέπτες , φωτογραφίες, παλιά ξύλινα πάνελ κ.α. γιατί όταν πρόκειται για τη δημιουργία του τέλειου χώρου δεν υπάρχουν περιορισμοί !
Ακόμα, τα μεγάλα παράθυρα, η ζεστασιά του ξύλου και τα δημιουργικά κρεβάτια είναι σημαντικά.
Ο πιο σημαντικός κανόνας όταν διαχειρίζεσαι μικρούς χώρους είναι να φαίνεται το πάτωμα, γιατί όσο περισσότερο μένει ακάλυπτο, τόσο μεγαλύτερο φαίνεται το δωμάτιο.
Κατάργησε τα διάσπαρτα χαλιά που «σπάνε» τον χώρο σε μικρές περιοχές και προτίμησε τα μασίφ ή laminate ξύλινα πατώματα από τις μοκέτες, που αντανακλούν το φως και τον χώρο.
Τα ψηλά έπιπλα τραβάνε το βλέμμα μακριά και κάνουν τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος. Το αποτέλεσμα είναι ακόμη καλύτερο αν επιλέξεις ελαφρώς χρωματιστά έπιπλα ή αν εστιάσεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

Η πρόκληση στη διακόσμηση μίας κρεβατοκάμαρας σε ένα μικρό δωμάτιο, είναι να καταφέρει κανείς να αξιοποιήσει κάθε τετραγωνικό εκατοστό του χώρου, δημιουργώντας έναν ευχάριστο χώρο που φαίνεται φωτεινός και άνετος, παρά την περιορισμένη έκτασή του !

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Αθήνα

Έδρα: Λένορμαν 83 (stock house)

Κινητό: 6980138296

e-mail: info@panosoikia.gr

 

Αγία Παρασκευή

Υποκατάστημα: Λεωφόρος Μεσογείων 405 (show room)

Tηλέφωνο/Fax: 2130307954-6

Κινητό: 6980138296

e-mail: info@panosoikia.gr

http://www.panosoikia.gr/

https://www.facebook.com/panosoikia/?fref=ts

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol