Ο ενιαίος χώρος του καθιστικού με την κουζίνα και την τραπεζαρία έχει γίνει συνώνυμο της σύγχρονης ζωής.Προσφέρει ευελιξία, πρακτικότητα, μεγιστοποιεί το φως και τον χώρο.

Είναι απαραίτητο στο σχεδιασμό αυτού του χώρου να δημιουργήσετε «ζώνες». Για παράδειγμα, μία πλευρά ενός τραπεζιού εργασίας ή μιας νησίδας μπορεί να αποτελεί ένα φυσικό σύνορο που χωρίζει την κουζίνα από τον υπόλοιπο χώρο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διάτρητες βιβλιοθήκες για να χωρίσετε το χώρο.

Αν θέλετε να κρατήσετε τον χώρο ανοιχτό, τοποθετήστε καναπέδες γύρω από ένα πολύχρωμο χαλί, ώστε να δημιουργήσετε την περιοχή του σαλονιού και χρησιμοποιήστε χρώματα του χαλιού σε άλλα σημεία του χώρου – ίσως σε ένα βάζο στο τραπέζι της τραπεζαρίας ή σε ένα τοίχο στην άλλη άκρη του χώρου.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Αθήνα

Έδρα: Λένορμαν 83 (stock house)

Κινητό: 6980138296

e-mail: info@panosoikia.gr

Αγία Παρασκευή

Υποκατάστημα: Λεωφόρος Μεσογείων 405 (show room)

Tηλέφωνο/Fax: 2130307954-6

Κινητό: 6980138296

https://www.facebook.com/panosoikia/?fref=ts

http://www.panosoikia.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol