Η κουζίνα είναι ένας χώρος δημιουργίας για τις γυναίκες, αλλά και για μερικούς άντρες, οπότε θα πρέπει να επιλέγεις προσεκτικά την διακόσμηση που θα χρησιμοποιήσεις, ώστε να σε εμπνέει.
Όπως ένας καλλιτέχνης περιποιείται ιδιαιτέρως τον προσωπικό του χώρο, έτσι και εσύ θα πρέπει να επιλέξεις με βάση το γούστο σου τα έπιπλα, τα χρώματα και οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιήσεις για την ανακαίνιση της κουζίνας, ώστε να νιώθεις ευχάριστα όταν βρίσκεσαι εκεί.
Τα έντονα μοτίβα στην κουζίνα ταιριάζουν πολύ, ακόμα κι αν είναι τόσο έντονα όσο τα πλακάκια. Σε συνδυασμό με τον καθρέφτη στο ταβάνι, θα έχετε δημιουργήσει μια κουζίνα πολύ ιδιαίτερη στην οποία θα απολαμβάνετε το μαγείρεμα σε καθημερινή βάση.
Ένας τεράστιος μαρμάρινος πάγκος (άλλωστε το μάρμαρο είναι hot trend τα τελευταία χρόνια) , στον χώρο είναι έντονη η παρουσία τέχνης, με μερικά κάδρα κρεμασμένα στους τοίχους, ένα όμορφο φωτιστικό στη μια γωνία και έναν τεράστιο πολυέλαιο που ταιριάζει πολύ με τη διακόσμηση του χώρου.
Η κουζίνα είναι ένας χώρος που περνάμε πολλές ώρες της ημέρας και είναι ωραίο να είναι προσεγμένη και καλαίσθητη. Το να βάλετε τζάκι στην κουζίνα σας θα σας κάνει να μαγειρεύετε συχνότερα καθώς θα απολαμβάνετε να περνάτε τον χρόνο σας σε αυτό το δωμάτιο ακόμα περισσότερο. Το τζάκι δένει όμορφα με σκουρόχρωμες αποχρώσεις δημιουργώντας μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα.
Δε χρειάζεται η κουζίνα σας να είναι φτιαγμένη με την παραδοσιακή έννοια του χώρου που εκπροσωπεί. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και διακοσμήστε με γούστο.

 

Αθήνα

Έδρα: Λένορμαν 83 (stock house)

Κινητό: 6980138296

e-mail: info@panosoikia.gr

Αγία Παρασκευή

Υποκατάστημα: Λεωφόρος Μεσογείων 405 (show room)

Tηλέφωνο/Fax: 2130307954-6

Κινητό: 6980138296

e-mail: info@panosoikia.gr

http://www.panosoikia.gr/

https://www.facebook.com/panosoikia/?fref=ts

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol