Φέτος την άνοιξη το decor φορά το χρωματιστό του πρόσωπο συνθέτοντας χώρους γεμάτους ζωντάνια και θετική ενέργεια. Το roze quarz και το serenity είναι οι αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν, χωρίς όμως να αποκλείονται και τα πιο ζωηρά χρώματα ή ακόμα και οι μονοχρωμίες.

 

Το σκανδιναβικό decor & design δίνει τις καλύτερες ιδέες μέσα από την απλότητα και τον πρακτικό χαρακτήρα που το διακρίνουν. Ανάλαφρα έπιπλα κομψής αισθητικής με κυρίαρχο υλικό το ξύλο, συνδυάζονται με βαμβακερά υφάσματα σε μία διευρυμένη χρωματική παλέτα. Τα floral και γεωμετρικά μοτίβα παραμένουν στην επικαιρότητα, όπως και το natural decor.
Το «pazzle» με κορνίζες στους τοίχους συνδυάζεται με έπιπλα που το design τους γυρνά το χρόνο πίσω στα 70’s συνθέτοντας ένα καθιστικό με το παλιό glam του Hollywood. Μεγάλα φυτά, ξύλινα έπιπλα, έντονα χρώματα και πληθωρικά χαλιά είναι τα βασικότερα στοιχεία του.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Αθήνα

Έδρα: Λένορμαν 83 (stock house)

Κινητό: 6980138296

e-mail: info@panosoikia.gr

Αγία Παρασκευή

Υποκατάστημα: Λεωφόρος Μεσογείων 405 (show room)

Tηλέφωνο/Fax: 2130307954-6

Κινητό: 6980138296

e-mail: info@panosoikia.gr

http://www.panosoikia.gr/

https://www.facebook.com/panosoikia/?fref=ts

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol