”Η σωστή μόνωση ενός κτιρίου είναι η καλύτερη λύση για εξοικονόμηση ενέργειας έτσι αποφεύγονται οι απώλειες θερμότητας ή ψύξης.”

Η Θερμομονωτική συστάθηκε το έτος 1997 και έκτοτε δραστηριοποιείτε με υπευθυνότητα στο χώρο της μόνωσης και στη τοποθέτηση πλακιδίων. Από το έτος 2002 δραστηριοποιείτε και στην επίβλεψη κατασκευαστικών έργων και αναλαμβάνει την ανακαίνιση διαμερισμάτων. Η εμπειρία μας ,το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, ο μηχανολογικός μας εξοπλισμός μας, η συνεχής μας ενημέρωση σε νέες μεθόδους εφαρμογών , η επιλογή των καλύτερων επωνύμων υλικών μας έχει καθιερώσει σε μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο των μονώσεων-στεγανοποιήσεων.

Με την πείρα που διαθέτουμε ως προς το χρόνο παράδοσης και τις σύγχρονες τεχνικές μας έχουμε αναλάβει την κατασκευή ταχύτατων έργων και υψηλών προδιαγραφών.

Στόχος μας είναι η ολική κάλυψη των αναγκών των πελατών μας προσφέροντας μεγάλο φάσμα ποιοτικών λύσεων δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη από κάθε πιθανό ή απρόβλεπτο παράγοντα.

Οι υπηρεσίες της εταιρείας μας σημαίνουν άρτια αποτελέσματα με όσο το δυνατό χαμηλό κόστος χωρίς να αλλοιώνεται το ποιοτικό αποτέλεσμα . Εγγυημένα υλικά με βάση τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε έργου. Επιπλέον οι υπηρεσίες μας προσφέρονται άμεσα με αυστηρό χρονοδιάγραμμα για την αποπεράτωση του έργου. Και πάντα είμαστε δίπλα και μετά το πέρας των εργασιών.

Κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού ερχόμαστε στο χώρο σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για να δώσουμε την κατάλληλη λύση σε κάθε ανάγκη σας σε ώρα και ημέρα της επιλογή σας. Καλύπτουμε όλο το νομό Αττικής.

Η μελέτη κάθε έργου παραδίδεται εγγράφως στους πελάτες μας η οποία περιλαμβάνει τα ακριβή υλικά καθώς και την τεχνική που θα χρησιμοποιηθούν.

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol