Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των μεταλλικών σιλό από το 1971.

Από τότε συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της ελληνικής κτηνοτροφίας και πτηνοτροφίας. Εφαρμόζοντας μια καλή στρατηγική γρήγορα δημιουργήσαμε καλό όνομα και ξεχωρίσαμε στην αγορά.
Κύριο μέλημά μας είναι ο πελάτης και οι ειδικότερες ανάγκες του.

Δημιουργήσαμε μια τέτοια δυναμική που να επιτρέπει την ικανοποίηση κάθε ιδιαίτερης ανάγκης.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ευελιξία, την προσαρμογή αλλά και την ποιότητα των προϊόντων μας. Αξιοπιστία, ποιότητα, ταχεία παράδοση και άψογη εξυπηρέτηση αποτελούν τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους βασίζεται η δραστηριότητά μας. Με την ίδια δυναμική συνεχίζουμε και στο μέλλον.

Η Ευρωπαϊκή Ενοποίηση δίνει νέες δυνατότητες για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη σε ευρύτερη περιοχή, πράγμα που μας προσδίδει αισιοδοξία. Η συνεχώς διευρυνόμενη χρήση των μεταλλικών σιλό, συμβάλλει επίσης στη συνέχιση της ανοδικής πορείας μας. Το μέλλον προσφέρεται τόσο για διείσδυση όσο και για ανάπτυξη αγοράς.

 

Εγκαταστάσεις
Οι εγκαταστάσεις μας στεγάζονται σε κτήρια ιδιοκτησίας μας, στο 1ο χλμ. Σχηματαρίου – Χαλκίδας.

 

Τα Προϊόντα μας
Τα προϊόντα μας συνδυάζουν ποιότητα πρώτων υλών και αποτελεσματική προσαρμογή, χαρακτηριστικά για τα οποία ξεχωρίζουμε στην αγορά.

 

Ποιότητα πρώτων υλών
Τα σιλό μας είναι γνωστά για το βάρος τους, απόδειξη της ποιότητας των υλικών κατασκευής. Παρ’ όλο που στην αγορά υπάρχει η τάση μείωσης του κόστους παραγωγής σε βάρος της ποιότητας, εμείς εξακολουθούμε να χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες. Καλύτερες από άποψη αντοχής, τομέας στον οποίο δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση από τα πρώτα μας κιόλας βήματα στην αγορά.

 
Αποτελεσματικότητα – Προσαρμογή
Η αποτελεσματικότητα της κατασκευής εξαρτάται από την προσαρμογή της στο χώρο εγκατάστασης. Για την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, τα προϊόντα μας επιδέχονται οποιαδήποτε τροποποίηση, προκειμένου να ανταποκρίνονται στις όποιες απαιτήσεις του χώρου που εγκαθίστανται.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

KAM – George Xouris Ltd.
1ο χλμ. Εθν.Οδ. Σχηματαρίου-Χαλκίδας Τ.Κ. 32009

Τηλ. 22620 59432

Fax: 22620 59372

Email: kam@kam.gr

http://www.kam.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol