Η Λ. ΚΑΛΠΑΚΑ ΕΠΕ, ιδρύεται το 1926, από τον Λεωνίδα Καλπάκα, μηχανολόγο μηχανικό, ο οποίος εισάγει στην Ελλάδα, νέες τεχνολογίες και μελέτες στην βιομηχανική παραγωγή και την καύση. Παράλληλα έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία των παγκοσμίου φήμης Αμερικανικών εργοστασίων Oil-O-Matic και Ray Oil Burner.
Διαρκούντος του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, μελετά και κατασκευάζει την κίνηση των αυτοκινήτων με ξύλα – κάρβουνα τα “γκαζοζέν”.
Το 1960, αναλαμβάνει την εταιρεία ο Ιωάννης Λεωνίδα Καλπάκας, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής εστίασης και πλυντηριακών μονάδων και απευθύνεται στους κάτωθι χώρους:

· Νοσοκομεία

· Στρατιωτικές μονάδες

· Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

· Ξενοδοχεία

· Catering

· Κρουαζιερόπλοια

· Εστιατόρια

Το 1981, αναλαμβάνουν την εταιρεία, ο Θεόδωρος Δενδάκης και η Λουΐζα Ι. Καλπάκα, οι οποίοι προσθέτουν στις υπάρχουσες δραστηριότητες, την κατασκευή ειδικών ανοξείδωτων κατασκευών και ψυκτικών εφαρμογών.
Το 1998, η ΕΠΕ μετατρέπεται σε Λ. Καλπάκα ΑΒΕΤΕ.
Το 2003, μεταφέρεται σε νέες εγκαταστάσεις, στην Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου 299-301 στα ’νω Λιόσια όπου και ενοποιεί όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας, διαρθρώνοντας τα εξής τμήματα:

Μελετών – Κατασκευών – Πωλήσεων – Εγκαταστάσεων – Ανταλλακτικών – Επισκευών

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Λ. ΚΑΛΠΑΚΑ ΑΒΕΤΕ

Μεγ. Αλεξάνδρου 299-301, 133 41 Ανω Λιόσια
Τηλ. 210 24 84 740-4
Fax. 210 24 84 746
Εmail: info@lkalpaka.gr & lcalpaca@otenet.gr

 

http://lkalpaka.gr/


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol