Έχοντας μια συνεχή και επιτυχημένη πορεία στο χώρο της ψύξης και του κλιματισμού από το 1978, με περισσότερα από 200 έργα στο ενεργητικό μας και συνεργαζόμενοι με επώνυμους και έμπειρους οίκους του εξωτερικού, συνεχίζουμε σήμερα την ενασχόλησή μας στους τομείς αυτούς, ακολουθώντας πάντα τη σύγχρονη τεχνολογία.

Η εταιρεία Δ.Χ. ΜΠΙΚΙΝΗΣ αναλαμβάνει εξολοκλήρου τη μελέτη, κατασκευή και εγκατάσταση ψυκτικών θαλάμων, ψυκτικών συγκροτημάτων κρύου νερού – γλυκόλης – κλιματισμού , όπως και τη συντήρηση των μηχανημάτων.

Η επιχείρηση Δ.Χ. ΜΠΙΚΙΝΗΣ ακολουθεί τους ρυθμούς της τεχνολογίας χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνογνωσία του διαδικτύου για να σας κρατήσει ενήμερους για τα έργα και τις υπηρεσίες της.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΠΙΚΙΝΗΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Απόλλωνος 20 – Ταύρος
Τηλ.: 210 3472974, 6932 650893
Τηλ. – Fax .: 210 3457800
Email.: info@bikinis-psyksi.gr

http://www.bikinis-psyksi.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol