ΑΛΗΘΕΙΑ: είναι ότι η χρήση ενεργειακής υάλωσης ελαχιστοποιεί τις χρωματικές αλλοιώσεις των επίπλων, υφασμάτων, ξύλινων δαπέδων και προφυλάσσει τους ενοίκους από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία.

ΑΛΗΘΕΙΑ: είναι ότι αναλογιζόμενος κανείς την ευκολία αντικατάστασης των υαλοπινάκων, το μικρό σχετικά κόστος και την αντιστρόφος ανάλογη εξοικονόμηση ενέργειας, εύκολα οδηγείται στο συμπέρασμα ότι η αμεσότερη, απλούστερη και αποδοτικότερη παρέμβαση που μπορεί να γίνει σ’ ένα υφιστάμενο κτίριο προκειμένου να αναβαθμιστεί ενεργειακά, είναι η αντικατάσταση των υαλοπινάκων με σύγχρονους ενεργειακούς υαλοπίνακες τελευταίας γενιάς.

ΜΥΘΟΣ: είναι ότι υπάρχει μόνο ένας τύπος ενεργειακού υαλοπίνακα. Στην πραγματικότητα υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία η οποία δύναται να καλύψει οποιαδήποτε ιδιαίτερη απαίτηση.

ΜΥΘΟΣ: είναι ότι υπάρχουν επενδύσεις οι οποίες είναι αποδοτικότερες στην εξοικονόμηση ενέργειας από τους ενεργειακούς υαλοπίνακες.Στην πραγματικότητα το κόστος κτήσης ενός τετραγωνικού μέτρου τέτοιου υαλοπίνακα αποσβαίνεται σε δύο με τρία χρόνια μιας και εξοικονομεί μέχρι και 300kwh ανά έτος.

ΜΥΘΟΣ: είναι ότι κάθε καινούρια τεχνολογία αιχμής φτάνει στον καταναλωτή σ’ ένα δυσβάσταχτο όπου μόνο λίγοι να μπορούν να απολαύσουν, στην προκειμένη περίπτωση κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

ΜΥΘΟΣ: είναι ότι ένας οποισδήποτε διπλός υαλοπίνακας είναι ενεργειακός.Στην πραγματικότητα η διαφορά ενεργειακής εξοικονόμησης ενός πραγματικά ενεργειακού και ενός κοινού διπλού υαλοπίνακα μπορεί να ξεπεράσει τα 200%!
ΨΕΜΜΑΤΑ: είναι ότι το πλαίσιο που αποτελεί κατά μέσο όρο το 20% του ανοίγματος μπορεί να παίζει σημανικότερο ρόλο στην εξοικονόμηση ενέργειας σε ένα άνοιγμα από τον υαλοπίνακα που αποτελεί το 80 %

ΨΕΜΜΑΤΑ: είναι ότι, οι διπλοί ενεργειακοί υαλοπίνακες τελευταίας γενεάς, έχουν όριο ζωής. Στην πραγματικότητα δεν έχουν απολύτως κανένα όριο στην διάρκεια της ζωής τους ενώ δεν απαιτούν απολύτως καμία ειδική συντήρηση πέρα του τυπικού καθαρισμού όπως και όλοι οι απλοί υαλοπίνακες.

ΨΕΜΜΑΤΑ: είναι ότι ένα προϊόν που ενσωματώνει την παγκόσμια τεχνολογία αιχμής στον τομέα εξοικονόμησης ενέργειας μπορεί να διατεθεί και να τοποθετηθεί από τον οποιοδήποτε. Η πραγματικότητα είναι ότι οι μόνοι κατάλληλοι για τον χειρισμό τέτοιων προϊόντων δεν μπορεί να είναι κανείς άλλος πέρα από τα πιστοποιημένα μέλη της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ που αποτελούν την εγγύηση για την σωστή εφαρμογή ενός τόσο τεχνολογικά εξελιγμένου προϊόντος.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΣΗΣ
ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ

Λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 9, ΜΕΛΙΣΣΙΑ – T.K. 151 27

ΤΗΛ.: 2108031490 – 2106134663
ΚΙΝ.: 6973300375
FAX: 2108040500

Email: info@lousis.gr

http://www.lousis.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol