Τα γραφεία τελετών Χ. Σταυρακάκη – Δ. Τσενεμπής με έδρα το δήμο Παπάγου – Χολαργού σας παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη δύσκολη στιγμή της ανθρώπινης απώλειας και του πένθους.

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της οργάνωσης τελετών, μνημόσυνων, στολισμών, αποτεφρώσεων και επαναπατρισμών από το 1975 μέχρι και σήμερα, η έμφαση στην ποιότητα και η σημασία στην λεπτομέρεια και οι χαμηλές τιμές μας χαρακτηρίζουν.

Η πολυετής μας πείρα αποτελεί εγγύηση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε και το εξειδικευμένο προσωπικό του γραφείου μας βρίσκεστε στην διάθεση σας καθ όλη την διάρκεια της διαδικασίας. Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου επικήδεια τελετή προσφέροντας έτσι στον αποθανόντα την τιμή που του αρμόζει.

 

Εκτός από το κεντρικό μας γραφείο που εξυπηρετεί Παπάγου – Χολαργό, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Ψυχικό, Φιλοθέη και υπόλοιπο Αττικής, λειτουργεί και 2ο κατάστημα στο Γέρακα (Λεωφ. Γέρακα 8), εξυπηρετώντας έτσι αποτελεσματικότερα όλες τις περιοχές των Μεσογείων.

 

Επιπλέον, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό παρέχοντας τη δυνατότητα της μεταφοράς της σορού όπου εσείς επιθυμείτε σε προσιτές τιμές, γιατί κάθε άνθρωπος αξίζει μία τελευταία “γλυκιά” ανάμνηση με σεβασμό και αξιοπρέπεια.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή, όλο το 24ωρο και θα είμαστε άμεσα δίπλα σας όπου μας χρειαστείτε. Βρισκόμαστε πάντα σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Γραφείο Τελετών Χ. Σταυρακάκη – Δ. Τσενεμπής

Λ. Μεσογείων 325
152 31 Κάτω Χαλάνδρι (Δήμος Παπάγου – Χολαργού)

Τηλέφωνο 210 6542000
Κινητό τηλέφωνο 6932 416324, 6944 430855

info@staurakaki.gr

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol