Η εταιρεία Oscar ιδρύθηκε το 1970 στην Αθήνα, συνεχίζοντας τη μεγάλη ιστορία των ανθρώπων της, που υπηρετούν τον κλάδο της σοκολατοποιείας από το 1932 στην Κωνσταντινούπολη. Μέσα από μια πορεία πολλών ετών η Oscar καθιερώθηκε στην συνείδηση των καταναλωτών, ως μία από τις καλύτερες και τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο της σοκολάτας. Η αγάπη για την σοκολάτα, οδήγησε την Oscar σε συνεχείς έρευνες για να φτάσει τον βαθμό της ποιότητας των προϊόντων στο βέλτιστο δυνατό επίπεδο.

Με επενδύσεις στον τομέα του τεχνολογικού εξοπλισμού, αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού η Oscar ακολουθεί πάντα τις εξελίξεις, έχοντας διαχρονικό στόχο να καλύπτει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των καταναλωτών, διατηρώντας πάντα την ποιότητα και την παράδοση της σοκολάτας.

Συμβαδίζοντας, λοιπόν πάντα με τις ανάγκες της αγοράς και τους και τους γοργά αναπτυσσόμενους ρυθμούς της εποχής μας, η Oscar ενημερώνεται για τις πρόσφατες εξελίξεις στον διεθνή τεχνολογικό και παραγωγικό τομέα, έχοντας πάντα υπόψιν τους την μελέτη, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Η Oscar διαθέτει ένα πλήρως καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό στον τομέα της έρευνας, του ελέγχου, της παραγωγής, της συσκευασίας, της διανομής και της εξυπηρέτησης πελατών και πωλήσεων. Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα σε κάθε τμήμα η εταιρεία έχει στόχο την άρτια λειτουργικότητα και εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η εταιρεία Oscar έχει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση από το οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και διανομής της, ώστε να φέρνει τα προϊόντα της άνετα και γρήγορα στη διάθεση σας!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΟΣΚΑΡ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΙΑ

Θέση Σκαλιστήρι, TK 19300 Ασπρόπυργος Αττικής

Τηλ. : 210 55 94 680-84

Fax : 210 55 93 828

Email : info@oscar-sa.gr

http://www.oscarchocolates.com/

https://www.facebook.com/oscarchocolatesfans

 

 

 logo

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol