Η Audio & Vision ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1998 στον χώρο του επαγγελματικού Ήχου, Φωτισμού και Εικόνας, σαν το μοναδικό κέντρο επαγγελματικού service στην Ελλάδα.

Ηγετικές εταιρίες του χώρου εμπιστεύτηκαν την Audio & Vision σαν αποκλειστικό αντιπρόσωπο του service τους από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας της. Λόγω της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών που η Audio & Vision προσέφερε στην Ελληνική αγορά , μέσα στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της βρέθηκε να εκπροσωπεί τις πιο σημαντικές εταιρίες του χώρου στην Ελλάδα.

 

Επίσης, η τεχνογνωσία αλλά και η εμπειρία της Audio & Vision σε θέματα τεχνικής υποστήριξης του χώρου, την βοήθησε να ασχοληθεί με επιτυχία στις εγκαταστάσεις επαγγελματικών συστημάτων Ήχου Φωτισμού και Εικόνας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Audiovision | Sound Light & Visual Systems
29 GEROULANOU – AMPELOKIPI
ATHENS – P.C. 15234
E-MAIL: info@audiovision.gr
Τηλέφωνο: 2106919931

Fax: 2106930416

http://www.audiovision-service.com/

https://www.facebook.com/audiovision.gr

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol