Η Audio & Vision προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμογές απευθείας στον πελάτη ή δια μέσω dealers. Το τεχνικό υπόβαθρο της εταιρίας αλλά και τα 13 χρόνια εμπειρίας σε έργα, μας καθιστούν σαν την πιο αξιόπιστη λύση στην επιτυχημένη εφαρμογή των έργων, που μας αναθέτουν οι πελάτες μας.

Τα προϊόντα της εταιρίας μας καλύπτουν τους παρακάτω τομείς των επαγγελματικών συστημάτων Ήχου, Φωτισμού και Εικόνας:

Installed systems, Tour systems,Recording systems,Broadcast

 

Ειδικότερα, μπορούμε να αναφέρουμε μερικά παραδείγματα έργων μας σε χώρους όπως Συνεδριακοί χώροι, Ξενοδοχειακά Συγκροτήματα, Clubs, Καφέ Εστιατόρια, Θέατρα, Εταιρίες παραγωγής, Τηλεοπτικά στούντιο, Ραδιοσταθμοί, Στούντιο ηχογράφησης, κλπ.

 

Marketing

Το τμήμα Marketing της εταιρίας μέσα από την μελέτη της αγοράς αλλά και από τις ανάγκες των πελατών, υιοθετεί τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησης του πελάτη, αλλά συνεργάζεται συγχρόνως και με τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρίας ώστε να ανταποκριθούν καλύτερα στις ανάγκες τις αγοράς με τις πιο ολοκληρωμένες και απαιτητικές λύσεις.

 

Υποστηρίζει το τμήμα πωλήσεων με διαφημιστικές καμπάνιες προβάλλοντας καινοτόμες ιδέες καθώς και συνεχή εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια απευθυνόμενα στο κάθε τμήμα ξεχωριστά όπου και όταν κριθεί αναγκαίο.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Audiovision | Sound Light & Visual Systems
29 GEROULANOU – AMPELOKIPI
ATHENS – P.C. 15234
E-MAIL: info@audiovision.gr
Τηλέφωνο: 2106919931

Fax: 2106930416

 

http://www.audiovision.gr/

https://www.facebook.com/audiovision.gr

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol