Η επιχείρηση Wood & Corian Design λειτουργεί στο χώρο του επίπλου από το 1980.

 

H πείρα καθώς και η γνώση μας σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, μας επιτρέπει να μπορούμε να κατασκευάσουμε βάσει σχεδιασμού, οποιαδήποτε ειδική κατασκευή θελήσετε, σύμφωνα με το χώρο και τις ανάγκες σας, δημιουργώντας έτσι μοναδικές επιπλοσυνθέσεις, χειροποίητα έπιπλα, έπιπλα κουζίνας, μπάνιου, ντουλάπες & ειδικές κατασκευές.

 

Επίσης αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις, διακοσμήσεις σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους.

 

Παρακολουθούμε τις νέες τάσεις της αγοράς του επίπλου,για να είμαστε πάντα ενημερωμένοι για νέα υλικά & σχεδιασμούς έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τις γνώσεις και τις ιδέες μας στους πελάτες μας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΟΥΛΙΟΥ 7 ΠΕΡΑΜΑ
THΛΕΦΩΝΟ: 2104000245

 

http://www.woodcorian.gr/

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol