Πριν από 47 χρόνια, ο παππούς μας Λάμπρος Μάνος, οραματίστηκε και πραγματοποίησε τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος πώλησης και επισκευής ρολογιών και κοσμημάτων στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, στην Ηλιούπολη. Αρκετά χρόνια αργότερα,
οι γονείς μας Γιάννης Κόλλιας και Μαίρη Μάνου, δημιούργησαν νέα πνοή, μετατρέποντας το κατάστημα σε μια ολοκληρωμένη επιχείρηση. Δεν έμειναν όμως, στην πώληση και επισκευή, αλλά με το ιδιαίτερο ταλέντο τους δημιούργησαν εργαστήριο κοσμημάτων, φιλοτεχνώντας πρωτοποριακά και μοναδικά σχέδια.
Ταυτόχρονα, διατήρησαν το κατάστημα στην ίδια περιοχή, στην Ηλιούπολη της Αττικής.

 

ΣΗΜΕΡΑ

Εμείς, ως τρίτη γενιά, φιλοδοξούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε την αρχική σύλληψη, εμπλουτίζοντάς την με νεανική φρεσκάδα, καινοτόμες ιδέες και διάθεση, όχι μόνο να ακολουθήσουμε την τάση της εποχής, αλλά να προχωρήσουμε σε περαιτέρω εξέλιξη.

 

Αποφασίσαμε, με γνώμονα τη σκέψη αυτή, να δημιουργήσουμε ένα διαδικτυακό κατάστημα (e-shop) το Golden Selection.gr, μόνο για εσάς, όπου θα μας επιτρέψει να σας παρέχουμε αυτό που επιθυμείτε εύκολα, παρακάμπτοντας τις προσαυξήσεις του παραδοσιακού τρόπου λιανικής πώλησης.

Αυτό σημαίνει τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες.

 

Οτιδήποτε επιλέξετε έχει δημιουργηθεί με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, στην αισθητική και κυρίως στον άνθρωπο, ταυτισμένο παράλληλα με τις σύγχρονες επιταγές της μόδας. Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε κοσμήματα εστιάζοντας στη σημασία που έχει το κόσμημα για εσάς καθώς αυτό συμβολίζει ιδιαίτερες στιγμές, αναμνήσεις και συναισθήματα.

 

 

Σκοπός μας, λοιπόν είναι να εξελίξουμε την επιχείρηση σε έναν ιδιαίτερο χώρο, όπου ο κάθε ένας από εσάς ξεχωριστά θα βρίσκει, σε προσιτές τιμές, την πολυτέλεια, που λείπει από την καθημερινότητα του. Ελπίζουμε να αγαπήσετε τα κοσμήματα μας και να ταυτιστείτε με τις δημιουργίες μας.

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Δημοκρατίας 74Α, Ηλιούπολη 16344

Τηλ.: 210 9719825

Email: info@goldenselection.gr

 

https://www.facebook.com/goldenselection.gr?_rdr=p

http://www.goldenselection.gr/

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol