Το YellowHouse, 50 μέτρα από την παραλία και μερικά μέτρα από την πόλη του Κάβου στη Κέρκυρα, είναι ο ιδανικός χώρος για οικογενειακές διακοπές.

 

Περιλαμβάνει 4 διαμερίσματα των 4 ατόμων με δύο κρεβατοκάμαρες (4 κρεβάτια με την δυνατότητα πρόσθεσης επιπλέον κρεβατιού) και ένα διαμέρισμα των 2 ατόμων (2 κρεβάτια).
Διαθέτει κήπους, παιδική χαρά, ΒΒQ, και χώρο στάθμευσης. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο με ντους, air-condition, τηλεόραση και θέα στη θάλασσα.

 

Τα διαμερίσματα του YellowHouse είναι διάσημα για το ήσυχο περιβάλλον που προσφέρουν μέσα στους πανέμορφους κήπους τους,καθώς την ίδια στιγμή έχουν εύκολη πρόσβαση (5 λεπτά με τα πόδια) σε σουπερμάρκετ, ταβέρνες, εστιατόρια και κλαμπ.

Είναι 300 μέτρα από το κέντρο του Κάβου και 45 χιλιόμετρα από την Πόλη της Κέρκυρας και το Αεροδρόμιο.
Πιο εύκολη η πρόσβαση είναι από το Λιμάνι της Λευκίμμης το οποίο βρίσκεται 4 χιλιόμετρα μακριά.

Ο Κάβος είναι διάσημος για την νυχτερινή ζωή που προσφέρει στη νεολαία, αλλά προσφέρεται εξίσου για οικογενειακές διακοπές, εφόσον συνδυάζει όμορφες ταβέρνες και εστιατόρια με άλλου είδους δραστηριότητες.

 

https://www.facebook.com/yellowhouse.gr

http://yellowhouse.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol