hotel kastro pylos

hotel kastro pylos

hotel kastro pylos

hotel kastro pylos

hotel kastro pylos

hotel kastro pylos

hotel kastro pylos

hotel kastro pylos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στους πρόποδες του ενετικού κάστρου βρίσκονται οκτώ υπέροχα επιπλωμένα διαμερίσματα σ’ένα διώροφο παραδοσιακό οίκημα έτοιμα να εξυπηρετήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Το Kastro βρίσκεται στην Πύλο, σε απόσταση μόλις 100μ. από την παραλία και προσφέρει μονάδες με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και μπαλκόνι. Παρέχει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Όλες οι μονάδες στο To Kastro διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό και μπαλκόνι. Υπάρχει μικρή κουζίνα με ψυγείο και καφετιέρα. Το ιδιωτικό μπάνιο περιλαμβάνει μπανιέρα ή ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Η κεντρική πλατεία της Πύλου απέχει 200 μέτρα. Στη γύρω περιοχή θα βρείτε δωρεάν δημόσιο χώρο στάθμευσης.

Σας περιμένουμε!

 

https://www.hotelkastro-pylos.gr

sarpa85@otenet.gr

Τηλ: 27230 28292, 27230 23203, 6947 239383

Μεθώνης 1, Πύλος 24001, Ελλάδα


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol