Στον Bλόγγο Αρκαδίας, δημιουργήσαμε τον ‘’Ξενώνα Βλόγγο’’ μέσα σε ένα καταπράσινο ορεινό τοπίο σε ύψος 1.600 μ.

Έναν ζεστό και φιλόξενο παραδοσιακό αλλά και μοντέρνο ξενώνα χτισμένος με πολύ μεράκι και αγάπη από τους ιδιοκτήτες με βασικά στοιχεία την τοπική πέτρα και το ξύλο.

Ο «Ξενώνας Βλόγγος» διαθέτει 6 άνετα διαμερίσματα, με μπαλκόνια και μοναδική θέα όπου μπορείτε να αγναντεύετε μέχρι και 170 χωριά. Η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του ξενώνα είναι ζεστή και χαλαρωτική και δημιουργεί τις πιο κατάλληλες προϋποθέσεις για μια ευχάριστη και ξένοιαστη διαμονή απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα και το μοναδικό τοπίο του βουνού. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν διπλό κρεβάτι και καθιστικό με τζάκι .

Στο ισόγειο του ξενώνα υπάρχει άνετος χώρος υποδοχής – πρωινού, ιδανικό μέρος για την απόλαυση του πρωινού ή ενός καφέ δίπλα στο τζάκι, όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Σας περιμένουμε!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΑΘΗΝΑΣ & ΥΓΕΙΑΣ 114, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2104973551
E-MAIL: info@xenonasvlogos.gr

http://www.xenonasvlogos.gr/

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol