Δημιουργήσαμε για εσάς που επιθυμείτε να μοιραστείτε τις όμορφες στιγμές σας μαζί μας, μια σάλα υψηλών απαιτήσεων, που συνδυάζει ιδανικά την καλαισθησία, την ποιότητα των υπηρεσιών αλλά και τις προσιτές τιμές.

Θα είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς, να μας επισκεφθείτε πριν επιλέξετε το χώρο για οποιαδήποτε εορταστική σας εκδήλωση για να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες σας καθώς και να σας προτείνουμε λύσεις, για να κάνουμε ομορφότερη και πιο ξένοιαστη την εκδήλωση σας, αλλά και να σας αφήσουμε να επιλέξετε κάποια από τα δώρα μας όπως την γαμήλια τούρτα, την λιμουζίνα μεταφοράς του ζευγαριού, το γαμήλιο ταξίδι, τον στολισμό με μπαλόνια και πολλά άλλα…

 

Στοιχεία Επικοινωνίας : 

Etal Club

Γεωργίου Παπανδρέου 18, Αργυρούπολη
E-Mail: info@etalclub.gr

Τηλ.: 210-99.45.691
210-97.63.681
Fax: 210-99.23.161

http://www.etalclub.gr/

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol