Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ομάδα μας αποτελεί την συνέχεια μίας ατομικής επιχείρησης που ξεκίνησε το 1981 στην Αθήνα. Από το 1990 δραστηριοποιήθηκε στη Νάξο όπου συνεχίζει, την έδρα της, με δραστηριότητα σε όλες τις Κυκλάδες και εμπλουτισμό του δυναμικού της με συνεργάτες από όλα τα επίπεδα της τεχνικής επιστήμης και κατασκευής. Ξεκίνησε από την αρχιτέκτονα Μαρία Μανωλά Σιόντα με προσφορά στην μελέτη και την κατασκευή στην Αττική και στην Βοιωτία. Στην συνέχεια στις Κυκλάδες και κυρίως Νάξο – Πάρο – Αντίπαρο – Αμοργό – Μικρές Κυκλάδες. Το 1998 συνεχίζει με την επωνυμία «Μανωλά Σιόντα – Σαντοριναίος» με νέο μέλος τον Σταμάτη Σαντορινάιο, Τεχνολόγο Μηχανικό Δομικών Έργων. Από το 2007 η ομάδα εμπλουτίστηκε με την Κωνσταντίνα Σιόντα, Πολιτικό Μηχανικό, Εμμανουέλα Σιόντα Μηχανικό Παραγωγής & Διοίκησης και τέλος από το 2014 με τον Στέλιο Σιόντα Μηχανολόγο Μηχανικό.

 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Με στόχο να δημιουργήσουμε ζωντανές γειτονιές με κυκλαδίτικο στυλ προσπαθούμε να σχεδιάσουμε κατοικίες που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες των ενοίκων τους. Κάθε έργο είναι μοναδικό. Με απλές λιτές γραμμές, με πινελιές φαντασίας και όμορφα χρώματα δημιουργούμε για εσάς το μοναδικό σπίτι.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Νάξος

Διεύθυνση: Αγίου Γεωργίου

ΤΚ: 84300

Τηλέφωνο: +30 2285023998, +30 2285023363

Fax: +30 2285026457

http://www.techniko-grafeio.com/

https://www.facebook.com/Techniko-Grafeio

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol