Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αναζητούμε την Αλήθεια ακολουθώντας το Φως Της Θείας Σπίθας.

Μελετάμε και ακολουθούμε Εσωτερική Διδασκαλία, την οποία λαμβάνουμε από Πνευματικούς Διδασκάλους, τα 15 τελευταία χρόνια μέσω επικοινωνίας «Chaneling» από την Πέγκυ Χριστοφή.

Τα Ανώτερα Πνευματικά Πεδία και το Σωματείο «Φάρος βοήθεια στον Άνθρωπο» συγκροτούν ένα Όμιλο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας και Ανθρωπιστικής δράσης.

Η Ιδέα η Ουσία και το Θεμέλιο του Ομίλου είναι η Αλήθεια η Αγάπη και η Ελευθερία
• Το Όραμα είναι ο Ελεύθερος Άνθρωπος •
Για να προσεγγίσουμε αυτό το Όραμα, Αναζητούμε την Αλήθεια, εργαζόμενοι διαρκώς.
Ακολουθώντας και εφαρμόζοντας την Διδασκαλία, οδηγούμαστε σε Αυτογνωσία.
Ο Σεβασμός και η Ελευθερία είναι Κανόνες που διέπουν τις μεταξύ μας σχέσεις.

Μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε τις προσωπικές μας δυσκολίες τις δοκιμασίες, τα συλλογικά προβλήματα και τις προκλήσεις της ζωής και της κοινωνίας μας, ως ασκήσεις Αυτογνωσίας και ευκαιρίες Υπηρεσίας.

Διδασκόμαστε, ερευνούμε, και προχωράμε, με δράσεις που αγκαλιάζουν τα ενδιαφέροντα των μελών μας, με πρακτικές εσωτερικής φύσεως και με ανάλογες εξωτερικές ενέργειες και εκδηλώσεις.

Στηριζόμαστε στην Αλληλοβοήθεια και την Αλληλεγγύη.
Συνεργαζόμαστε, συμμετέχουμε και ενισχύουμε τις προσπάθειες άλλων δομών, με γνώμονα πάντοτε την Συνδημιουργία Καλών συνθηκών για τους ανθρώπους και για τον πλανήτη.
Θέλουμε να ωφελούμε τον τόπο μας και τον Άνθρωπο, κάνοντας το μέρος μας, στο μέτρο που μας αναλογεί με Αβλάβεια υπό το Φως Της Αληθείας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Κοδριγκτώνος 11 (1ος όροφος)
10434, Αθήνα
Τηλ & Fax : 210 3216803

Εmail. faros.mko@gmail.com

https://www.faroshelp.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Like us on facebook

Powered by Digisol