Το ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ είναι ένας χώρος που διαμορφώθηκε με πολύ μεράκι με στόχο να αποτελεί ένα ασφαλές και στοργικό περιβάλλον, όπου τα παιδιά θα αισθάνονται ελεύθερα να πειραματίζονται και να μαθαίνουν από τα λάθη τους.

Ένας χώρος με έμφαση στην ομαδικότητα και τη διαφορετικότητα χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις.

Εμείς ως νηπιαγωγοί συντροφεύουμε τα παιδιά σε κάθε τους βήμα και αξιοποιώντας τα βιώματά τους ενισχύουμε τη μοναδικότητά τους και τις ιδιαίτερες δεξιότητές τους με στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξή τους. Σε αυτό το ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού τους αλλά και του κόσμου γύρω τους, πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά με πλοηγό τους το παιχνίδι.

 

Το ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ βάζει το παιχνίδι στο επίκεντρο ως εργαλείο μάθησης και όχι μόνο ως μέσο εκτόνωσης.

Οι αίθουσές μας έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να αποτελούν γωνίες με εξειδικευμένο χαρακτήρα όπως μουσικοκινητική, εικαστικών, μαγειρικής, ανάγνωσης, παιχνιδιού κ.ά. Τα παιδιά σε ομάδες, κατά τη διάρκεια της ημέρας, κινούνται κυκλικά στις αίθουσες και συμμετέχουν στις αντίστοιχες δραστηριότητες.
Ο όμορφος και ευρύχωρος κήπος που διαθέτει το ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να έρχονται καθημερινά σε επαφή με τη φύση μέσα από τις οργανωμένες υπαίθριες δραστηριότητές μας αλλά και το ελεύθερο παιχνίδι.
Στην προσπάθεια μας να ανταποκριθούμε όσον το δυνατό καλύτερα στις ανάγκες και στα ενδιαφέροντα των παιδιών επιθυμία μας αποτελεί η στενή συνεργασία με τους γονείς μέσα σε ένα κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας : 

Ανδρέα Κάλβου 3, Χαλάνδρι
Τηλέφωνα : 211 0125023, 6973235390, 6978363177
e-mail: tokoukoutsaki@gmail.com

 

http://www.tokoukoutsi.gr/

http://on.fb.me/1LitcLD

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol