Η φιλοσοφία της «Διαχειριστικής» είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα που αφορούν τη διαχείριση μιας πολυκατοικίας ή κτηρίου, άμεσα, γρήγορα και πρακτικά, μέσα από:
1) τη φιλική και αξιόπιστη συνεργασία με τους πελάτες μας, κάτι που το πετυχαίνουμε με την αμεσότητα της εξυπηρέτησης που μας διακρίνει,
2) την εμπειρία μας και

3) το δίκτυο των έμπειρων συνεργατών μας (τεχνικών, επιστημόνων κλπ) και βέβαια πάντα σε τιμές ανταγωνιστικές, προσαρμοσμένες στα πλαίσια της σημερινής, δύσκολης για όλους , εποχής. Γνωρίζοντας ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι οι ίδιοι οι πελάτες μιας εταιρίας, το πελατολόγιο μας περιμένει οποιονδήποτε επιθυμεί να ρωτήσει και να μάθει για την εταιρία μας καθώς και την ποιότητα της δουλειάς μας.

Διευθύνων νους όλων των παραπάνω είναι ένα γυναικείο μυαλό ( τι άλλο βέβαια μπορεί να νοικοκυρέψει άμεσα και πρακτικά το χώρο μας), η υπεύθυνη της εταιρίας μας, κα Βελίδη Σοφία, που είναι κυριολεκτικά πανταχού παρούσα, ως άλλος ένοικος της κάθε πολυκατοικίας ή κτηρίου που συνεργαζόμαστε και η οποία βρίσκεται κοντά σας ανα πάσα στιγμή χρειαστείτε γνώμη, συμβουλή ή βοήθεια, έχοντας τη συνολική εποπτεία.

 

Ανακεφαλαιώνοντας, η Διαχειριστική Ανατολικής Αττικής, αναπτύσσεται αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας, της σημερινής κατοικίας. Της μοντέρνας οικογένειας, που οι απαιτήσεις της ,σχετικά με το χώρο διαβίωσής της, είναι αυξημένες, ο διαθέσιμος χρόνος της για να ασχοληθεί με την διαχείριση του χώρου λίγος και τα οικονομικά της έσοδα ,πλέον, μετρημένα.

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Βελίδη Σοφία

Μεγάλου Αλεξάνδρου 28, Ραφήνα 19009

Τηλ.: 22940 29146

Κινητό: 6976 952 129

 

http://www.diaxiristiki.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol