Το αρχιτεκτονικό γραφείο «Δώρα Παναγέα & Συνεργάτες» δραστηριοποιείται στο χώρο της μελέτης και κατασκευής από το 2004 προσφέροντας υπηρεσίες ολοκληρωμένης αρχιτεκτονικής μελέτης, επίβλεψης και εκτέλεσης κατασκευαστικών έργων ανεξαρτήτου κλίμακας. Κάθε έργο αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ανάγκες των μελλοντικών χρηστών, με τους οποίους είμαστε διαρκώς σε προσωπική επαφή.

Στόχος μας είναι να παράγουμε αρχιτεκτονικά έργα συνδυάζοντας αισθητική, λειτουργικότητα, και ποιότητα κατασκευής.

Βασική προτεραιότητά μας για την ολοκλήρωση κάθε έργου είναι η υποστήριξη του με ολοκληρωμένη μελέτη και επίβλεψη σε όλα τα στάδια:
1. Προμελέτη
Στο στάδιο αυτό διερευνούμε την καλύτερη δυνατή λύση λαμβάνοντας υπόψη τις λειτουργικές απαιτήσεις κάθε έργου, το οποίο δεν προσεγγίζεται ως μονοδιάστατο γεγονός, αλλά μελετάται ιδιαιτέρα ως προς την αρχιτεκτονική του μορφή, απέχοντας από τυποποιημένες λύσεις.
2. Οριστική μελέτη
Στο στάδιο αυτό ετοιμάζουμε ολοκληρωμένη σειρά σχεδίων που πληρούν όλες τις επιστημονικές και νομοθετικές προδιαγραφές για την έκδοση της οικοδομικής άδειας από το αρμόδιο πολεοδομικό γραφείο.
3. Μελέτη εφαρμογής
Κάθε φάση κατασκευής του έργου υποστηρίζεται σχεδιαστικά με κατασκευαστικές λεπτομέρειες, λύσεις εσωτερικής και εξωτερικής διακόσμησης και προτάσεις καταλλήλων υλικών και τεχνικών λύσεων, ώστε να εξασφαλίζεται ο συνδυασμός ποιότητας, αισθητικής και οικονομίας.
4. Κατασκευή
Το γραφείο δίνει ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην πλήρη και ποιοτική αρχιτεκτονική μελέτη, όσο και στην ουσιαστική επίβλεψη κατά τη φάση κατασκευής. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο κατασκευαστικό κομμάτι και πλήθος ολοκληρωμένων έργων στο ενεργητικό μας, αναλαμβάνουμε τον πλήρη προϋπολογισμό του έργου και την επισταμένη παρακολούθηση της οικοδομής από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωση του έργου σε συνεργασία με εξειδικευμένα και αξιόπιστα συνεργεία.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΔΩΡΑ ΠΑΝΑΓΕΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ 

Νηρηίδων 15, 17456 Άλιμος, Αττική

Τηλ. 210 7228249

Κιν.: 6944 308487

Email: pandora@tee.gr

http://www.dorapanagea.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol