Σήμερα η ανάγκη για σωστή υγιεινή διατροφή είναι πολύ μεγάλη. «Τρελές αγελάδες», ραδιενέργεια, μεταλλαγμένα προϊόντα. Οι κίνδυνοι για την υγεία μας πολύ μεγάλοι. Όλα τα παραπάνω δημιούργησαν καταναλωτικές συνειδήσεις τέτοιες οι οποίες οδήγησαν σε μαζικές προσχωρήσεις καταναλωτών στην υγιεινή διατροφή και ειδικά στην βιολογική διατροφή.

«Τι είναι βιολογικό προϊόν;» Εκείνο το οποίο παράγεται χωρίς λιπάσματα και φυτοφάρμακα, χωρίς επεμβάσεις στο γενετικό του υλικό.

 

Η εταιρεία «ΤΑΚΑΛ» ιδρύθηκε το 1986 με σκοπό την εισαγωγή και διακίνηση στην Ελλάδα προϊόντων υγιεινής διατροφής και πολύ περισσότερο προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας.

Η εταιρεία έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των γαλλικών εταιρειών BJORG, VIVIS, L’ESSENTIEZ, KAOKA, MARKAL, LIVWELL, KIVINAT, SANOFRUIT, DAO, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού σε τυποποιημένα προϊόντα.

 

Πελάτες της τα καταστήματα υγιεινής διατροφής καθώς και Supermarkets, Delicatessen σε όλη την Ελλάδα. Τα προϊόντα είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμούς οι οποίοι εγγυώνται την άριστη ποιότητα τους.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

TAKAL ΚΑΛΥΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ
ΣΚΥΛΙΤΣΗ 10 & ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τ.Κ. 18532
THΛ. 2104815085
ΦΑΧ. 2104115074

Email. info@takal.gr

 

https://www.facebook.com/takal.gr

http://www.takal.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol