Η εταιρεία «Μπιτσόπουλος» ξεκινάει την διαδρομή της από το 1950 με τον Κωνσταντίνο Μπιτσόπουλο να ανοίγει τον πρώτο παραδοσιακό φούρνο στην περιοχή του Χολαργού, ενώ αργότερα μετεγκαθίσταται το 1970 στο Κολωνάκι, όπου με την βοήθεια της γυναίκας του Βασιλικής και του γιου του Ευάγγελου, προχωρούν και θέτουν τις βάσεις για την δημιουργία της σημερινής της πορείας.

 

Συνεχίζοντας στον χώρο της αρτοποιίας ο Ευάγγελος Μπιτσόπουλος εγκαθίσταται το 1985 στο Χαλάνδρι, στον χώρο όπου βρίσκεται ως σήμερα. Με στόχο την ανάπτυξη δημιουργεί μια βιοτεχνική μονάδα παραγωγής αρτοσκευασμάτων, τροφοδοτώντας ξενοδοχειακές μονάδες, νοσοκομεία, αλυσίδες υπεραγορών, χώρους μαζικής εστίασης, εστιατόρια και εταιρείες catering.

 

Με στόχο πάντα την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την ζεστή ατμόσφαιρα στην επικοινωνία με τους πελάτες, η εταιρία ΜΠΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ προσφέρει ό,τι κάθε επαγγελματίας ζητά από έναν προμηθευτή.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Αρτοποιία Μπιτσόπουλος

ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 30, ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2106778000
FAX: 2106747358
E-MAIL: info@mpitsopoulos.gr

 

https://www.facebook.com/mpitsopoulos.gr?fref=ts

http://www.mpitsopoulos.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol