Εκεί πίσω στο παρελθόν, ο Ανδρέας Ριζόπουλος με χειροκίνητο μύλο της εποχής, κόβει στο δρόμο καφέ και τον πουλά. Είναι μια ιστορία που αρχίζει το 1901 και φτάνει μέχρι τις μέρες μας με τους εγγονούς του Ανδρέα Ριζόπουλου.

Οι γενιές διαδέχτηκαν η μια την άλλη εμλουτίζοντας καθεμία τη γνώση των μυστικών του καφέ.
Η πολύχρονη αυτή πείρα ανιχνεύεται εύκολα σ’ένα φλυτζάνι αχνιστό καφέ Ριζόπουλου.Το δυνατό, ευχάριστο άρωμα του και η γευση του μας μεταφέρουν 100 χρόνια πριν,τότε που συντόφευε τις παρέες στα καφενεία της παλιάς Αθήνας.

Η εταιρεία διαθέτει σε επιλεγμένα καταστήματα μηχανές άλεσης,ώστε ο καφές να κόβεται στη στιγμή και να διατηρεί όλα τα αρώματα του φρεσκοκομμένου καφέ. Ακόμη , αναλαμβάνει την άλεση και συσκευασία καφέ για τρίτους (φασόν).

Επίσης, εισάγει ποικιλίες ωμού καφέ Arabica από την Κολομβία και το Μεξικό, τις οποίες αλέθει για καφέ φίλτρου, espresso και αρωματικούς καφέδες.Από τις αρχές του 2003 η εταιρεία ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ δημιούργησε ένα καινούργιο χαρμάνι κόκκων espresso, από τους καλύτερους λατινοαμερικάνικους καφέδες(Arabica 100%),που δίνει στον ESPRESSO A Roma ένα πυκνό και ιδιαίτερο άρωμα με πλούσια κρέμα στο φλιτζάνι, τον οποίο διαθέτει σε καφετέρειες και επιλεγμένα ξενοδοχεία,αλλά και στα καταστήματά της λιανικής πώλησης,στην Αθήνα και στο Περιστέρι.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Αφοι ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΦΕΔΩΝ
Αμύντορος 21, Περιστέρι
Τηλ.:210 57 87 461
Fax: 210 57 82 212

info@rizopouloscoffee.com

Υπεύθυνος Εξαγωγών: Ζαχαρίας Φλώρος

Εmail : gsf@hol.gr

 

http://www.rizopouloscoffee.com/

https://www.facebook.com/RizopoulosCoffeeCom

 

rizopouloscoffee


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol